håndvask som en ammende diagnose

Sygepleje diagnose er anderledes end en læge diagnose . En læges diagnose er rettet mod at navngive årsagen bag de symptomer, patienten udviser . Adskilt fra diagnosen er behandling og prognosen , resultatet af den tilstand. En diegivende diagnose er rettet mod at forklare og behandle tegn og symptomer, som patienten udviser eller klager over og se resultatet af den planlagte Sørg for, at plejepersonalet er kommet op med

Håndvask er vigtigt


Håndvask er en vigtig del af sundhedsvæsenet. Det kan synes som en enkel trin til den fælles offentlige , men håndvask rækker langt i forebyggelsen af unødvendige sygdomme . Ikke kun det standse spredningen af sygdommen fra person til person , men det skærer banelængde af smitsomme sygdomme i en enkelt person i halv fordi folk gentagne gange røre sig med de samme inficerede hænder , fastholde den cyklus af sygdommen .

Håndvask som et symptom , ikke en behandling


Hvis det var et symptom på en sygdom , som obsessiv-kompulsiv tilstand , ville det være primært rettet af lægen . Sjældent det ville være placeret som et symptom på mere alvorlige OCD tilstand , og der vil blive taget for at bremse eller fjerne overforbrug af at vaske hænder .

Patient Care Plan


I første omgang ville sygeplejersken have at vide, om tilstand patienten var forårsaget af bakterier eller sporer . Denne information vil tilskynde sygeplejersken til at udarbejde en pleje plan for at forhindre spredning af bakterier fra den pågældende person til en anden eller for at stoppe sygdommen forværres.

til handlingsplaner


Sygeplejersken ville skrive i " vask af hænder ", som et behandlingsforløb , så der ikke spredes af betingelsen er lavet for sig selv eller til en anden person . Sygeplejersken ville så observere patientens tegn eller symptomer på nyttiggørelse i et bestemt tidsrum under sit hospitalsophold .

Når en person vasker hænderne med sæbe og vand i mindst 15 sekunder, den strenge foranstaltninger af sæbevand udrensning hænderne eliminerer bakterier og skadelige sporer . Sporerne er ikke dræbt af bakterier, men den strenge bevægelse af hænder udstiller friktion under opvasken sender sporerne ned i afløbet .

Resultater

Hvis patienten har en betydelig forbedring efter de anbefalede vasker hænder , vil sygeplejersken nedskrive tegn på bedring i patientens pleje planen chart at blive set af den behandlende læge . Hvis patienten stadig har et problem efter håndvask behandlingen vil sygeplejersken har oplysninger , der peger på en anden underliggende årsag til sygdommen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.