hvad er NIOSH ?

Statens Institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) udvikler og indfører sundhed og sikkerhed , udfører forskning for at udvikle nye kriterier for forbedring af sundheden og sikkerheden standarder og anbefalinger om disse standarder

Origins


Occupational Safety and Health Act fra 1970 skabte NIOSH . Det er en del af Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) i Ministeriet for Sundhed og Human Services .

Funktion


Nogle aktiviteter NIOSH lægemidler kan foretage omfatte undersøgelse af farlige arbejdsforhold , evaluering af risici på arbejdspladsen , der giver videnskabeligt underbygget anbefalinger til beskyttelse af arbejdstagerne efter forskning og uddannelse for personer, der arbejder eller forbereder sig på at arbejde i på arbejdsmiljøområdet sikkerhed eller sundhed.

Overvejelser


Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) har ansvaret for efterforskning og bøder efter arbejdsskader , men NIOSH er ansvarlig for forskning og udvikling for at forebygge arbejdsskader , før de sker .

Geografi


NIOSH har hovedkvarter i Washington , DC , men der er NIOSH laboratorier og kontorer i Anchorage , Alaska , Cincinnati , Ohio , Denver , Colorado , Morgantown , West Virginia , Pittsburgh , Pennsylvania , og Spokane , Washington .

Betydning

NIOSH 's Fire Fighter Død Undersøgelse Program , der blev indledt i 1998 , har undersøgt mere end 300 brande dødsfald og gjort mere end 1. 000 anbefalinger baseret på disse undersøgelser.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.