hvad er fordelene ved kropsdonationer ?

Næsten alle kan vælge at få hendes krop doneret til videnskaben ved døden . Fordele omfatter fremskridt i forskning , uddannelse og en følelse af at gøre noget nyttigt for den fremtidige

Uddannelse


Organer spiller en vigtig rolle i medicinske og videnskabelige uddannelse . Uden organer , kan kirurger ikke lære at skære præcist . Studerende på retshåndhævelse og medicin kan ikke lære anatomi .

Research


Forskning udført på organer kan hjælpe med at gøre forbedringer i behandlingen og hjælpe forskerne til at forstå sygdommen og dermed udvikle bedre helbredelsesmetoder.

Organer


En krop kan give mange dele , der kan hjælpe andre til at se , leve og helbrede . En tragisk død kan vendes til noget, der ærer den afdøde . Organer kan også bevares for at undervise de studerende .

Cost


donere et organ til videnskaben er den billigste måde at bortskaffe en død krop. Generelt indsamling organisationen betaler for indsamling , kun bortskaffelse og returnering af mangler, er betalt af familien

Process

The American Association of Tissue Banks kan give en liste over egnede organisationer til kropsdonationer . . Donor eller pårørende kan give samtykke .

interessant faktum

I slutningen af det 19. århundrede lægevidenskaben var ved at udvikle sig så hurtigt , at der ikke var nok organer til at studere . Grave-stjæle blev en grufuld , sorte marked måde at finde organer til undersøgelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.