hvordan man behandler tonisk - kloniske anfald

En tonisk-kloniske anfald opstår, når der er en pludselig stigning i hjernens elektriske aktivitet . Den person , der har anfald kan miste kontrollen med deres muskler under anfald , eller de kan opleve muskel stivhed . Hvert år er der omkring 120. 000 nye diagnoser af epilepsi i USA , ifølge epilepsy. com . Af mennesker med epilepsi , har omkring 20 procent til 25 procent tonisk-kloniske anfald

A tonisk-klonisk anfald

<. br > 1 .
Tag væk skarpe genstande eller varme genstande , der inden for rækkevidde af de enkelte , der har tonisk-kloniske anfald , så de ikke skader sig selv , når deres muskler gå ud af kontrol . Fjern dem fra høj trafik områder , hvis det er nødvendigt.
2 .
kommunikere med folk omkring dig , at forklare dem, at den person, du er sammen med har en tonisk-kloniske anfald . Bede nogen om at ringe 911 .
3 .

Placer stødabsorberende under hovedet , så de ikke kommer til skade . Rul person, som har beslaglæggelsen på deres side, så de ikke kvæles . Forblive en kort afstand , hvis den enkelte har den tonisk-kloniske anfald bliver ophidset .
4 .
Hold ethvert objekt væk fra mundingen af en person, der har en beslaglæggelse . Når beslaglæggelse er færdig , roligt forklare patienten , hvad der lige er sket .

Når du er Tonic kloniske anfald


1 .

Ring til din læge og få en udnævnelse til komme ind fysisk undersøgelse . Hold en komplet medicinsk historie i dine poster , så du kan diskutere det med din læge . Denne undersøgelse skal udelukke mulige årsager til beslaglæggelse og vurdere dine chancer for at have epilepsi .
2 .
Få en elektroencefalografi ( EEG ) læsning at afgøre, hvilke eventuelle dele af din hjerne foretage en abnorm mængde elektricitet . Hvis resultaterne displayet beslaglæggelse aktivitet , gå ind for en magnetisk resonans imaging ( MRI ) hjernescanning , som vil finde arvæv eller strukturelle abnormaliteter , der kan udløse anfald .
3 .
Tag ordineret anti-krampagtig medicin som yorr læge ordrer . Nogle fælles anti-Krampestillende medicin er Oxcarbazepin , Carbamazepin , Balproate , Phenytoin , og Lamotrigin .

4 .
Overvej kirurgisk løsninger eller en vagus nerve stimulation implantat efter lægens anbefaling . Den vagus nerve stimulation implantat -enhed sender elektriske impulser ind i brystet og derefter sender impulser gennem en nerve, som tv-kanalerne de elektriske impulser ind i din hjerne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.