hvordan man får klar til influenza sæson

Influenza sæsonen starter i det tidlige efterår og varer indtil slutningen af april og dels i maj hvert år . Fordi koldt vejr efterlader mange mennesker indendørs og i tæt kontakt med andre , spreder influenza let fra selv de mest enkle af menneskelige kontakter . Men der er ting, du kan tage for at forhindre influenza eller behandle det , hvis du allerede har pådraget sig influenza

Du skal bruge: .
Sæbe og vand
Hånd desinfektionsmiddel .

Forberedelser til influenzasæson


1 .

Få en influenza skud . Udviklingen af H1N1 har ført mange mennesker til at have en øget bevidsthed om de farer, influenza kan frembyde for visse mennesker .
vil reducere dine chancer for at få influenza , få en influenzavaccination . Hvis du er i stand til at opnå en H1N1 -vaccine , anbefales det at du får at så godt . Ikke alene influenza skød mindske sandsynligheden for, at du kommer ned med influenza, reducerer sandsynligheden for, at du vil give det over på andre , herunder din egen familie og venner .
2 .
Vask dine hænder ofte . Håndvask er det bedste, du kan gøre for at standse spredningen af smitsomme sygdomme . Ifølge en artikel om PhysOrg . com , de fleste mennesker ikke vaske deres hænder længe nok , og nogle gør ikke vaske dem alle . For effektivt at dræbe bakterier og reducere spredningen af sygdommen , bør varmt vand og sæbe bruges , mens hænderne er smurt sammen kraftigt i ikke mindre end 25 sekunder .
Frekvens er vigtig , også . Når det kommer til influenza -sæsonen, du virkelig kan ikke vaske hænder for meget . Hvis rindende vand eller sæbe ikke er tilgængelig, alkohol-baseret hånd sanitizers i en knivspids .
3 .
Spis en sund og afbalanceret kost . Friske frugter og grøntsager , magert kød og fuldkorn har aldrig været vigtigere , end de er i influenzasæson . Et organ , der er fodret korrekt har bedre chancer for at afværge en infektion såsom influenza end en, der ikke er .

4 .
Få nok søvn . Syv til otte timers søvn hver nat er optimal . Selv hvis du er nødt til at ændre din tidsplan lidt for at nå dette mål , kunne virkningerne af ordentlig søvn betaler sig i sidste ende . Tilstrækkelig søvn hjælper også dit immunsystem til at fungere med maksimal evne .
5 .
motion regelmæssigt. Ud over at sove og en afbalanceret kost , også motion hjælper med at holde dit immunforsvar primet . Tredive minutters motion dagligt er en god målsætning ikke kun under influenza sæsonen, men for hver dag .

gode råd og advarsler • Vær forsigtig med ikke at røre dine øjne , munden eller enhver anden del af dit ansigt . En bemærkning til bevidst at forsøge at stoppe denne dårlige vane . Da bakterier konstant lever på hænderne , røre dit ansigt giver dem en direkte vej ind i din krop .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.