hvordan man kan dulme din næse

Bedøvende din næse er en praktisk , sikker procedure , som kan gøre piercing næsen enklere , mere præcis og mindre smertefuld . Når bedøvende næsen , men det er vigtigt at gøre det omkring en anden person for at sikre , at processen er sikker og effektiv

Du skal bruge: .
Is-terning
Timer .
Køkkenrulle .
Sprit , valgfri .

Vat , valgfrit.
Piercing nål , valgfrit.

Fordele og proceduren for næse bedøvende


1 .
Forståelse af risici og fordele af bedøvende din næse er vigtigt før færdiggøre procedure . Bedøvende vævet på næsen er nyttigt , når at få din næse piercet , da nålen kan krydse huden let , hvilket gør processen mindre smertefuld og hurtigere . Bedøvende din næse , når selv-piercing kan også bidrage til at skabe en mere præcis nål indsnit , da smerten ikke vil aflede dine tanker og påvirke dine handlinger . Selv om nogle piercing og tatovering malkestalde kan følelsesløs næsen for dig , efter en simpel næse bedøvende procedure på forhånd kan sikre din piercing er sikker , effektiv og smertefri .

2 .
at følelsesløs næsen , indsamle en is-terning , køkkenrulle og timer . Wrap en isterning i et stykke køkkenrulle eller servietter og hold for at næsen i tre til fire minutter . Det er vigtigt først at ombryde isen , så de ikke skader nerveender i næsen . Efter to minutter , fjerne is og tjek for at sikre, næse er følelsesløs . Hvis det ikke er følelsesløs , tilbage is til næse og holde om en yderligere to minutter. Et næse er følelsesløs , umiddelbart punkteres næse eller indtaste piercing malkestalden .
3 .
Efter din næse er følelsesløs , kan du fuldføre piercing proces , enten ved en professionel i en piercing salon eller ved dig selv . Hvis piercing din egen næse , men det er vigtigt at sterilisere alt udstyr , herunder nålen , øreringe stud og lås . Hertil kommer , er det vigtigt at rense næsen grundigt med sprit og et stykke vat . Det er vigtigt at have en anden person til stede , uanset om piercing din egen næse eller at få din næse piercet professionelt , for at sikre din sikkerhed under og efter indgrebet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.