hvordan man kan forbedre cirkulationen af blod til hjernen

Cirkulation til hjernen er afhængig af at have et sundt hjerte og en sund kar-system . Flere ting kan hindre udsendelse af blod til hjernen . Den mest oplagte ville være en fysisk blokering , som forårsager en mangel på ilt og får hjernevæv til at dø . Dette kaldes et slagtilfælde eller et forbigående iskæmisk angreb. Et slagtilfælde kan være forårsaget af koaguleret blod indgivet i arterierne eller forsnævrede arterier på grund af plak på væggene i arterien . Der er nogle ting , du kan gøre for at forbedre den generelle cirkulation .

Practice God Sundhed


1
Watch . Deres blodtryk . Højt blodtryk eller hypertension , kan føre til slagtilfælde . Efter en sund , fedtfattig kost vil hjælpe . Nogle mennesker er naturligt mere tilbøjelige til at forhøjet blodtryk . I så fald kan ordineret medicin være nødvendig for at holde høje blodtryk under kontrol .
Tag aspirin . Hvis din læge er enig , kan du begynder at tage et halvt baby aspirin om dagen , når du er over 50 eller hvis du har andre risikofaktorer . Aspirin thins blodet og reducerer blodpropper .
Undgå stress . Det virker som en dobbelt whammy , men stress kan skade blodkarrene . Tænk rolig tanker .
2 .
Exercise. Gåture , især øger ilt og glukose til rådighed til hjernen . Øvelse vil styrke hjertemusklen og gøre pumpe mere kraftfuld .
Pas godt på dine lunger , som samler ilt fra luften. Når lungerne er beskadiget , hjertet skal slå hårdere for at kompensere . Stoppe med at ryge . Rygning frakker lungerne i partikler , og som svar lungerne udskiller et stof for at beskytte sig , hvilket yderligere nedsætter deres evne til at indsamle ilt . Undgå også at skadelige stoffer , der kan brænde eller på anden måde beskadige lungerne .

3 .
Overvej kosttilskud . Stol aldrig på kosttilskud i stedet for en god kost og motion og kosttilskud er ikke reguleret af FDA , men mange mennesker tror , de har været nyttige for deres helbred.
Vitamin B6 er involveret i hæmoglobin syntese . Hæmoglobin som transporterer ilt i de røde blodlegemer . Ginko biloba er angiveligt at øge blodgennemstrømningen til ekstremiteterne og til hjernen . En undersøgelse i oktober 1997 Journal of American Medical Association har oplyst, at Ginko Biloba skabt forbedringer i Alzheimers patienter . Lattergas, fiskeolie , hvidløg , tjørn bær og mørk chokolade er alle formodes at være i omløb boostere , dog på nuværende tidspunkt ingen videnskabelige undersøgelser, er til rådighed for backup disse påstande .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke vasodilatorer-stoffer , der udvider blodkarrene-uden en læges ordrer . Ideen er, hvis blodkarrene er større , vil de bære mere blod , men dette kan ikke arbejde for hjernen , fordi baroreceptors i blodkarrene regulere blodgennemstrømningen og holde trykket konstant . Vasodilatorer kan medføre blodtrykket til at falde . Hvis du er sund , motion er en bedre indsats .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.