hvordan man kan forhindre de skadelige virkninger af luftforurening

Enhver plan for at forhindre de skadelige virkninger af luftforurening behov bestræbelser designet til hver person , der forurener , så hver enkelt kan reducere deres bidrag til usunde luft og ozonnedbrydning . På dette tidspunkt , fortæller tydeligt skaden fra vedvarende miljøforurening os, at vi nødt til at forpligte sig til langsigtede handlinger, der omfatter hver enkelt
1 .
Ændre den måde du rejser fra sted til sted . Biler og lastbiler , vores foretrukne ejendele , er vores værste forurenere . Hybrid-biler viser lovende i elektriske strøm rejse . Realiseringen af et skifte straks giver dig bonus point for at hjælpe nedbringe luftforureningen . Gøre endnu mere og gå eller cykel når det er muligt . Som en ekstra fordel , vil du blive forbedre dit helbred , som du forebygge forurening. Hvis din by ikke har en god cykel stier , bede et medlem af Rådet for at gøre bygningen cykelstier en prioritet .
2 .
Kontakt din lovgivere og fortælle dem, du støtter strenge grænser for forurening og en system, der gør virksomhederne ansvarlige for deres andel af forureningen .

3 .
bidrage økonomisk til projekter og opfindelser , der har til formål at mindske forureningen . Uden midlerne til at fremsætte et forslag til en realitet , en idé er bare en idé . Spørg din kongressens repræsentant til at begå en konsekvensændring del af din skat dollar til finansiering gode nedbringelse af forurening ideer .
4 .
jævnligt overveje nye teknologi til at kontrollere forurening . Flere ideer har opnået teknologiske virkelighed , men har ikke overtaget det kommercielle marked , fordi de afventer en person forpligter sig til at sætte teknologien til at bruge . Vær på forkant med at udvikle teknologier , der kan gavne din virksomhed eller dit liv og miljø . US Environmental Protection Agency 's nye og kommende teknologier giver aktuelle oplysninger om effektive teknologier og for lovende teknologi, der endnu i forskning og udvikling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.