hvordan man kan helbrede en skrabe eller skære hurtigt

Nedskæringer og skrammer er lidt ulykker , der sker for os alle . Så vide , hvordan man behandler de skrabe på en måde , der fremmer den hurtigste helbredende tid er meget vigtig . Den bedste ting at huske er * ikke glemme, hvad mor altid sagde *.

Du skal bruge:
band -støtte ( størrelser afhængig af såret )
. sæbe .
vand .
hydrogenperoxid ( ekstraudstyr) .

q- tips .
væv .
antibiotisk salve ( Neosporin ) .


1 .

Først og fremmest er du lyst til at rense såret for skidt fra ulykken . De fleste skrabede knæ er et resultat af børn falder i snavs eller på en hård overflade som beton . Der kan stadig være bakterielle komponenter i såret . Gode gamle sæbe og vand er den bedste måde at rense såret . Koldt vand og sæbe på et fad klud eller væv i en duppe måde . Undgå at gnide såret for meget , da det kan irritere eller endda gøre såret værre .
to .
Skyl alle sæbe væk med koldt vand og tør . Det næste skridt er hydrogenperoxid . Vær forsigtig når der træffes afgørelse om du vil bruge dette trin , da forskellige sår kræver forskellige pleje . Med en vatpind , ising forsigtigt dråber af peroxid direkte på såret . Dette vil medføre en sydende virkning , bidrager til at bryde op snavs og bakterier , der kan stadig være i såret .
3 .
Når sydende ophører , ising området med en serviet . Nu gælder det antibakterielle salve . Jeg kan varmt anbefale Neosporin eller enhver slukket brand , der indeholder Neomycin som den aktive ingrediens . Spred et tyndt lag over hele berørte område .

4 .
Nu bruger Band-støtte til dækning af såret og forhindre yderligere smitte eller irritation .
5 .
Sørg for at gentage trin 3 og 4 mindst to gange om dagen indtil skorpedannelse begynder . Holde samme salve og forbinding på et sår for længe vil forhindre luftgennemstrømning til såret og øge tilfælde af infektion .

gode råd og advarsler • Skift bandager på mindst to gange om dagen .
 • Brug koldt vand til at rense sår
 • Læs op på brintoverilte , før du anvender det til dine specifikke såret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.