hvordan man kan holde op cigaretter

Alle ved, at rygning er skidt for dit helbred . Det gør man ser ældre , men det kan også føre til en bred vifte af dødbringende og smertefuld kræft . Selvom der nu er et velkendt faktum , at mange der er begyndt at ryge været i stand til at slutte . I virkeligheden er det for de fleste mennesker kan tage så mange som ti forsøger rent faktisk at holde op med at ryge . ? Så hvordan kan du holde op med at ryge og føre dig til et bedre helbred

Du skal bruge: .
Arms
Næver .


1 .

Prøv at holde op kold tyrker . Bare stoppe med at ryge . Når du afslutter på denne måde , er det den mest sandsynlige måde at lykkes . Det vil betyde et par dage af irritabilitet , hovedpine og andre abstinenssymptomer , men du vil højst sandsynligt aldrig hente en anden cigaret igen .
2 .
Hvis du ikke kan holde op kold tyrker , langsomt tilbage ud af, hvor mange cigaretter du ryger om dagen . For eksempel , hvis du er en pakke om dagen ryger , langsomt tilbage ud af, hvor mange cigaretter du ryger . Start med at forlade bare en cigaret i pakken , så gør det to og fortsætte med at bakke ud af, hvor mange cigaretter du ryger hver dag . Til sidst vil du opdage, at du ikke ryger længere .
3 .
Find en sund vane at erstatte cigaretter med . For eksempel , hvis du har lyst til en cigaret , snup en gulerod i stedet og spiser det . For nogle mennesker er dette den nemmeste måde at holde op. Bevægelsen af at spise en gulerod svarer nok til at ryge en cigaret , at sagen er beroligende , men på samme tid , du spiser en sund grøntsag .

4 .
Prøv at bruge nikotin tyggegummi . Hvis dit sind kan holde op , men du har problemer med afhængighed , så hver gang du vil have en cigaret , grab et stykke nikotintyggegummi i stedet. Efter et stykke tid , langsomt tilbage ud af nikotin tyggegummi , indtil du ikke længere har brug for det .
5 .
Indtil du har afsluttet og ikke længere tørster cigaretter , undgå at blive omkring andre rygere . Lad dem vide, at du forsøger at stoppe , så deres følelser ikke er ondt . Måske vil du endda inspirere andre til at forlade !
6 .

Spørg dine venner og familie for at få hjælp og støtte . Der opmuntring fra andre går en lang vej til rent faktisk at holde op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.