hvordan man kan rydde op og genbruge knuste lysstofrør sparepærer

Lysstofrør , som CFL , spare på energien . Dog bør brudt Lysstofrør og andre sparepærer renses op med stor forsigtighed for at undgå kviksølvforurening .
at beskytte miljøet , er det vigtigt at genbruge både brudt og ubrudt Kompakt korrekt . Se nedenfor for en liste af CFL bortskaffelsesområder
at rydde op i en CFL brud , skal du følge nedenstående trin : .

Du skal bruge: .
forsegles beholdere
engangshandsker .
stive pap .
papirservietter.

vand .
kanalen eller emballage tape .
ansigtsmaske .
beskyttelsesbriller .
plastikposer eller skoovertræk .


1 .
åbne vinduer og døre og evakuere OMRÅDET
begynde processen med at rydde op en brækket fluorescerende eller othe CFL pære af ventilationsanlægget på området og evakuering af området i 15 minutter.
2 .
Sluk CENTRAL AIR eller varmeforsyning til området
Det er vigtigt at undgå cirkulation af forurenet luft i det område, som brud til andre dele af hjemmet eller bygningen . Ved at slukke varmluft varme-og kølesystemer , vil du reducere risikoen for forurening af andre områder .
Hvis brud sker i et køkken , tag køleskabet for at stoppe udbredelsen af luft ind i køleskabet .

3 .
INDKASSER CFL OPRENSNINGSMETODER PUNKTER og sættes på HUDVÆRN
Mens området bliver ventileret , samle sammen elementer , du får brug for sikker fjernelse af den knækkede CFL . Disse poster omfatter stiv pap eller sugefod at fjerne glasskår og pulver , papirhåndklæder og vand eller vådservietter , glas med stramme låg eller forsegles plastikposer . Dæk dit sko med plastikposer eller skoovertræk . Bær beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske . Sæt på engangshandsker .
4 .
Når du igen gå ind i den knækkede CFL , begynder ved de fjerneste hjørner af det brud , og omhyggeligt skrabes op glasskår med stive pap eller gummiskraberen . Tør op pulver med fugtige papirservietter eller servietter . Arbejde hen imod midten af brud . Placer glasskår og den anvendte håndklæder eller servietter på glas eller forsegles plastikposer . Når en container er fyldt , lukkes tæt .
5 .

FJERN beskyttelsesudstyr og PLADS I forsegles Plastic Bags
Efter alle de fluorescerende lys eller andre CFL brud er ryddet op , fjerne dine engangshandsker og placere dem i en forseglbar plastikpose . Fjern din ansigtsmaske og sted i en forseglbar plastikpose . HVIS du rørt dine briller med forurenet handsker , sætte dem i en forseglbar plastikpose . Forsegl posen tæt .
6 .
Kontamineret PUNKTER
Kontamineret elementer , der er blevet forseglet i plastikposer eller glas ved at placere dem i en skraldespand udenfor . Broken CFL affald kan bortskaffes ved plaacing lukkede beholdere i en skraldespand , eller de kan genbruges ved at tage dem til en recirkulation af center-se nedenfor for bortskaffelsesområder .
7 .
brusebad og shampoo hår
Tag et brusebad og vask dit hår til at være sikker på at du fjerne eventuelle kviksølv rester fra din krop .

Tips og advarsler


 • Brug ikke støvsuger til at rydde op i et CFL brud . Brugen af en støvsuger vil få mulighed for spredning af forurening i luften , og det vil helt sikkert forurene vakuum , nødvendiggør bortskaffelse af støvsugeren selv .
 • Brug ikke en kost til at feje op . CFL brud
 • Recyle Centers : Home Depot alle steder . For andre genanvende centre , skal du kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling eller Environmental Protection Agency til et center i nærheden af dig .
 • Kassér alt tøj, som kommer i kontakt med CFL pulver eller kviksølv . Må ikke vaskes . I stedet placere den forurenede tøj i en plasticpose, og slutter tæt . Sted forseglet pose i skrald kan udenfor .
 • Tæpper , sengetøj og andre sådanne poster skal bortskaffes , hvis forurenet . Må ikke vaskes .
 • Polstermøbler , der er blevet forurenet , vil har brug for professionel rengøring . Kontakt din lokale sundhedsmyndigheder afdeling eller Miljøstyrelsen for at finde en professionel rengøring , der har specialiseret i denne type job .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.