hvordan man kan sænke dit LDL nummer

Når det kommer til din generelle hjerte sundhed og kolesterol tal , svarene er ofte sort og hvid . To typer af kolesterol påvirker det samlede antal i din krop , gode kolesterol er kendt som high-density lipoprotein ( HDL ) og dårlig kolesterol er kendt som low-density lipoprotein ( LDL ) . Der er flere måder at sænke dit LDL nummer til at reducere mængden af dårlige kolesterol i kroppen
1 .
Tilsæt langsomt fiber til din kost . Når det kombineres med vand i dit fordøjelsessystem , fiber vikles rundt kolesterol og forvandler det til en gelatine-lignende stof . Efter denne proces sker , er det gået ud af din krop under en afføring . Fødevarer som bælgplanter , fuldkorn og klid er høj i fiber , der vil hjælpe med at nedsætte din LDL . Sikrer, at du får 25 til 30 g fibre om dagen være tilstrækkeligt .
2 .
Bliv fysisk fit . American Heart Association anbefaler , at hver person øvelse i 30 minutter om dagen . Dette kan bidrage til at hæve dit HDL nummer, som sætter dig på en lavere risiko for hjertesygdomme . Dette vil også bidrage til at fremskynde dit stofskifte , der holder din vægt lavere . Du kan også bryde op dit daglige motion ind i 10-minutters intervaller i løbet af dagen . Disse øvelser kan omfatte vægtløftning , gå , løbe eller blot udfører huslige pligter , som kræver at du er aktiv , såsom støvsugning .

3 .
Tal med en læge . Flere receptpligtig medicin kan hjælpe dig med at nedsætte LDL niveauer . Tal med en læge , så du kan få den rigtige match for din krop og andre eksisterende forhold . Dette vil også hjælpe dig med at finde en medicin , der ikke har en negativ interagere med andre lægemidler du kan tage .
4 .
reducere mængden af kolesterol du indtager i din kost . Undgå højt fedtindhold eller forarbejdede fødevarer eller produkter såsom pølser , Bologna, smør , margarine eller svinefedt når det er muligt . Nyre , lever og andet indmad bør også undgås . Andre fødevarer for at undgå er sødmælk , æggeblommer ( gul ) , stegte fødevarer , mættede fedtstoffer og fede kød .

gode råd og advarsler • Brug sundere tilberedningsmetoder at hjælpe med at nedsætte dit LDL nummer. Bagning, kogning og stegning er typisk sundere end stegning .
 • Tal med en diætist eller læge , før du starter en diæt og motion planlægger at finde en , der er det rigtige for dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.