hvordan man kan vende tilbage til arbejdet efter en skade

Arbejdere til tider kommer til skade på jobbet og har brug for tid off for kirurgi , genoptræning og hvile og afslapning . En arbejdstager er nødt til at klare de nødvendige forhindringer før han vendte tilbage til arbejde . Hvis du vender tilbage til arbejde for tidligt , kan du reinjure selv og har et tilbageslag eller tilbagefald . Før vi vender tilbage til arbejde , bør du modtage de nødvendige frigang. Alle involverede i processen skal i samråd
1 .
Sørg for at du har lyst at vende tilbage til arbejde . Sommetider folk vender tilbage til arbejdet , når de er stadig svimmel , har hovedpine , eller deres masker der ikke er helet ordentligt . Tilbagevendende for tidligt kunne genaktivere en skade , og sætte dig ud af arbejde endnu længere . Hvis du er reinjured du kunne skade dig selv og endda gøre permanent skade .
2 .
Få clearance fra din læge eller fysioterapeut . En læge vil give dig en udgivelse , når hun føler , at du har evnen til at udføre nogle typer arbejde i dit tjenestested . En fysisk eller ergoterapeut vil lade dig udføre nogle test for at sikre, at du kan udføre opgaver på arbejdspladsen . Du kan få frigivet tilbage til arbejdet med visse restriktioner , indtil du kan udføre det job, du normalt gør . Et job af denne art er en overgangsordning job . Som tiden skrider frem kan du gradvist overgang tilbage til dit oprindelige job . Denne proces holder dig fra overbelastning dig selv og gør alt for meget .

3 .
Mød din chef når du kommer tilbage . Dette giver dig en chance for at give din chef med opdaterede oplysninger om dit helbred og arbejde behov . Du vil være i stand til at kommunikere enhver form for restriktioner, samt oplyse din chef om eventuelle justeringer , du kan få brug for . Dette er en lejlighed til at gøre din overgang til arbejdspladsen så glat som muligt .
4 .
Check ind med personale. Nogle gange må man give den nødvendige papirarbejde til de menneskelige ressourcer afdelingen . De kan have til at udføre bestemte procedurer og funktioner designet til at sætte dig tilbage i systemet i en aktiv tilstand .
5 .

afgøre, om der vil være nogen justeringer af dit arbejde tidsplan i første omgang . Dit helbred kan ikke tillade dig at arbejde en hel arbejdsuge . Måske du kan arbejde tre eller fire dage om ugen i en tre -ugers periode . Dette vil sikre, at du kan justere på arbejdspladsen uden at placere nogen unødig stress og angst på dig . Arbejder en fuld arbejdsuge kan vise sig at være udmattende mentalt , følelsesmæssigt og fysisk . En kortere arbejdsuge vil holde dig fra at blive deprimeret og overanstrengt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.