hvordan man stopper mit barn fra at ryge

Kids ofte røg , fordi de opfatter det at være cool . Mange af de mennesker, at de forgude , beundrer og forsøger at efterligne --- rock stjerner og berømtheder --- røg og slukker scenen og skærmen . Børnene også ofte har en urealistisk opfattelse af deres egen dødelighed , nemlig at de er uovervindelige , og at deres sunde , kooperative organer vil altid forblive den måde . Kom dit barn til at stoppe med at ryge er meget svært, som du skal smadre den myte , at rygning er cool , såvel som den overbevisning, at de ikke er at skade deres organer .

Du skal bruge:
Color printer
. Telefon .


1 .

Brug internettet til at søge efter anti-rygning berømtheder , såsom Christy Turlington . Der er mange berømtheder , der er ret aktive om farerne ved rygning . Find film , interviews eller koncerter af disse mennesker , og forelægge dem til dit barn .
2 .
Brug internettet til at finde billeder af sorte , hærdede lunger rygere . Dette vil give ubestridelige beviser for de varige skader, ryge cigaretter , kan forårsage for den menneskelige krop . Udskrive disse billeder fra en god farve printer og sende dem omkring dit hus . på køleskabet , på spejlet i badeværelset , eller som tapet på skrivebordet af din familie computer
3
Ring til din lokale hospital . Forklar , at du er en bekymret forælder , der har et barn , der er begyndt at ryge , og at du gerne vil tage dit barn til kræftafdeling på hospitalet , for en un-påtrængende besøg . Observere patienter med lungecancer vejrtrækning ved hjælp af åndedrætsværn og beskæftiger sig med smerter af kemoterapi bør skræmme dit barn ind i at holde op med sådan en farlig vane .

gode råd og advarsler


 • Laminat de billeder, du udskrive i tilfælde af at dit barn beslutter sig for at rive op de fotos , du printe ud og sende .
 • overveje at inddrage dit barn inden for holdsport. Han eller hun er mindre tilbøjelige til at møde andre børn , der ryger , og de krav, som fysisk aktivitet bør afskrække ham eller hende fra at fortsætte med at ryge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.