ikke - letsmuldrende fjernelse af asbest

Ikke-letsmuldrende asbest refererer til produkter, der overstiger en procent asbest indhold og ikke kan pulveriseres med hånden . Produkter, som ikke er fordærvede kan fjernes uden at slippe farlige asbestfibre . Asbest er indeholdt i gips , VVS , ledninger , gulvfliser, varmekanaler og væg og loft isolering . Det bruges også i loft behandlinger og tag helvedesild . Asbestfibre er giftige og kan have meget invaliderende virkninger på sundheden . Asbest er ikke længere tilladt i materialer som gulvbelægning følte , rulle bord eller specialmedier , bølgepap og commercial paper . Det er også forbudt at blive brugt i produkter , som aldrig har indeholdt asbest

Kategorier


Nogen , der er involveret i ikke-letsmuldrende asbest Flytningen skal overholde den korrekte protokol for fjernelse og bortskaffelse af dette materiale i forbindelse med renovering eller nedrivning af bygninger . Der er to kategorier af ikke letsmuldrende materialer : Kategori I ikke-letsmuldrende og kategori II ikke-letsmuldrende ACM ( asbestholdige materialer )

Kategori I ikke-letsmuldrende ACM omfatter elastiske gulvbelægninger , asfalt tagmaterialer eller . pakning pakninger . Det må overstige en asbest indhold på en procent . Før nedrivning kan finde sted, må ethvert produkt i denne kategori , der er i dårlig form undersøges og testes for skørhed .

kategori II ikke-letsmuldrende ACM omfatter alle materialer, der ikke er opført under kategori I ikke-letsmuldrende ACM . Kategori II ikke-letsmuldrende ACM produkter skal også have en asbest indhold , der overstiger en procent . Hertil kommer , når materialerne er tørre , bør de ikke være udsat for at blive smuldret eller ødelagt af hånden . Dette vil omfatte cement beklædning eller transite bord helvedesild . Mange af disse produkter , såsom helvedesild , og sidespor , udsættes for barske elementer og bliver ofte sprødt .

Fjernelse


fjernelse procedurer skal være omhyggeligt planlagt og kontrolleret for at undgå forurening tilstødende områder . Korrekt ikke-letsmuldrende asbest følger omfattende sikkerhed og fjernelse procedurer præciseret af Environmental Protection Agency ( EPA) og statens love .

Arbejdstagere behøver ikke at have licens til at fjerne dette materiale . Dog skal de håndterer , transport og bortskaffelse af materialet på en måde , der forhindrer det i at blive beskadiget , eller skøre , og forårsager asbestfibre at fordrive . Arbejdstagere er forpligtet til at bære åndedrætsværn , emhætter , engangs overtræksdragt og disponibel skoovertræk . Disse elementer er ikke til at blive båret uden for de udpegede arbejdsområde og skal straks destrueres , når opgaven er fuldført . Kontrahenten skal give korrekte område for arbejdstagere at skifte .

Hvis en bygning er ved at blive revet ned , skal asbest materialer fjernes, inden nedrivningen finder sted, hvis den er beskadiget eller skøre . Selv om bygningen er ved at blive ødelagt ved at sætte en forsætlig brand skal asbestholdige produkt frigjort . Ikke-sprødt materiale normalt fjernes ved slibning , grundstødning , slibning eller skære asbest . Det skal være fugtet ned , da det er ved at blive fjernet .

Arbejderne skal følge særlige regler , når fugte materiale, hvis der er en sikkerhedsrisiko eller mulighed for at forårsage skader på udstyret. Materialet bør straks anbringes i en 6- millimeter polyethylen pose . Posen kan ikke punkteres eller har nogen fremspringende genstande . Hvis posen ikke er holdbar nok , placere asbestaffald i stive beholdere gerne fiber trommer. Affaldet beholderen skal være forseglet korrekt, som regel med gaffatape , og placeres i en ren 6- millimeter polyethylen pose . Forsegle beholder med tape og placere en asbest advarsel etiket på beholderen . Affaldet skal derefter transporteres til den rette affaldsanlægget til bortskaffelse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.