konstruktion sikkerhed & forebyggelse af ulykker

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , et segment af det amerikanske arbejdsministerium , anslår , at så mange som 6. 500 tusind individer arbejde på byggepladser om dagen . Tusindvis af disse personer kommer til skade på jobbet . Byggeri skader kan minimeres og forebygges med passende sikkerhed og uddannelse forholdsregler

Du skal bruge: .
Strength

Dokumentation og Kommunikation


Put hver procedure og politik skriftligt , og sørg for hver bygningsarbejder er bekendt med disse skriftlige procedurer og politikker . Dette sikrer, at arbejdstagere ved , hvordan man håndterer nødsituationer , udstyr eller farlige materialer og situationer . Hertil kommer , registrerer hvem der gør hvad arbejde med , hvilke materialer på en given skift . Dette vil give verifikation af , hvordan en opgave blev håndteret og kræver personligt ansvar fra bygningsarbejdere , der fører tilsyn med andre, eller som er bedt om at udføre et bestemt job med visse former for udstyr . Give kopier af de procedurer og politikker på alle arbejdstagere og har rutine møder for at drøfte eventuelle ændringer , især når nye medarbejdere er ansat .

kontrol og oplagring


OSHA anbefaler, at alle bygge- anlæg, specielt tungt udstyr som trucks og kraner , der skal kontrolleres rutinemæssigt . Har en tjekliste og tidsplan , der kan bruges til hvert stykke udstyr , og ikke bruge udstyr , medmindre inspektionen er blevet gjort som planlagt . At sikre , at alt udstyr er korrekt opbevaret vil hjælpe udstyret bliver beskadiget , og i tilfælde af kemikalier , vil forhindre forbrændinger eller andre biologisk sygdomme . Brug ikke et kemikalie, som ikke er mærket , medmindre du er sikker på , hvad det er , og vide, hvordan man håndterer stoffet ordentligt .

Uddannelse /certificering


Du må ikke tillade nogen at arbejde med eller på udstyr , som de ikke har uddannelse eller certificering . Hvis nogen viser interesse i at lære at bruge et stykke udstyr , giver dem mulighed for at få overvåget træning-don't bare stole på at uddele håndbøger og dvd'er . Tilstrækkelige certificeringer vil sikre, at dine medarbejdere er opmærksomme på de farer og drift procedurer for navnlig udstyr , og at de er i stand til at bruge udstyret som det var hensigten .

Sikkerhedsudstyr


bruge ekstra penge til sikkerhedsudstyr . OSHA rapporter , der falder tegner sig for den største andel af byggeri dødsfald , så den største ting at købe , er sikkerhedsnet , seler og ekstra rækværk hvor det er relevant . Dette er især relevant , hvor arbejdstagere er forpligtet til at arbejde på stilladser eller ustabile overflader . Elevatorer også kan ses som sikkerhedsudstyr , fordi de reducerer mængden af klatring en arbejdstager har at gøre på stiger . Stige falder tegner sig for cirka 36 bygningsarbejder dødsfald om året.

Sikkerhed Gear

Kræv, at alle arbejdstagere at bære beskyttende sikkerhed gear . Dette omfatter beskyttelsesbriller, handsker , hardhats , ansigt skjolde og skridsikre støvler . Forudsat uniformer kan minimere risikoen for skader på grund af bæltestropper , kæder , lynlåse eller snore på tøj blive fanget på udstyr eller byggematerialer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.