sikkerhedsprocedurer til stiger

Som enhver værktøj , er en stige 's anvendelighed er omfattet af hvor sikkert du bruger det . Forkert brug af en stige , eller brug af en stige, der er usikre , kan resultere i alvorlig personskade, herunder død . Lære at bruge dem ordentligt , og stigen vil forblive et afgørende redskab i din samling

Generelt Ladder Sikkerhed


Du kan eje din egen stige , af enten folde eller udvide typen . eller du kan have grund til at nogle gange bruge en fast stige , såsom type permanent anbragt ved siden af en bygning . Nogle grundlæggende sikkerhedsprocedurer bør anvendes med begge typer . Brug aldrig en stige , hvis en anden bruger også stigen . Du bør kontrollere din stige regelmæssigt for at sikre , at det er i god stand . For både faste og bærbare stiger , inspicere materialet af stigen og kontrollere den for korrosion ( hvis stigen er metal ) eller råd områder ( hvis stigen er træ ) . Stigen skal være robust og burde ikke wobble , kontrollere materiale på stigen vil sikre , at det er sikkert at bruge . Hvis stigen ikke er sikker til brug, sende en skilt, der angiver , at stigen ikke bør anvendes .

Portable Ladder Sikkerhedsforskrifter


For bærbare stiger , som strækker sig i midten , skal du placere stigen , så der er en fire -til-en forhold mellem arbejdsplads og den øverste støtte . Et eksempel kunne være en stige, der er lænede op mod siden af en 12- meter høj struktur , og det bør være vinkles , således at bunden af stigen er tre meter fra siden af strukturen ( 12 ': 3 ' er lig 4 : 1) . Hertil kommer , bør toppen af en forlænges stige udvide mindst tre meter over toppen af strukturen .

altid sted Løse stiger ( uanset udvides eller folde ) på et niveau , skridsikker overflade . Kontroller stigen inden du bruger det for at sikre , at stigen ikke wobble . Hvis det gør wobble , blot flytte stigen til en mere stabil placering . Ud over at flytte stigen til en bedre overflade , hvis du på et tidspunkt er nødt til at nå ud til flere end fire ben til noget , mens du arbejder på en bærbar stigen , så i stedet for at gøre rækkevidde , blot flytte stigen tættere .

Aldrig lean en folde stige mod en struktur og forsøge at bruge det , som om det var en forlænges stige .

fast stige Sikkerhedsforskrifter


Faste stiger skal kunne understøtte mindst to ladninger på 250 pounds hver , i henhold til Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . Fordi faste stiger generelt er installeret for at skalere meget høje steder , hvis den samlede længde af stigen overstiger 24 meter , falder sikkerhedsudstyr ( som selv-begrænsning liv linjer og resten platforme ) skal være installeret. Hertil kommer , hvis du bemærker trin eller andre skader på stigen , skal du ikke bruge den, indtil stigen er repareret . Stigen skal føres tilbage til en tilstand , der opfylder sin oprindelige udformning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.