stamceller tutorial

Stamceller er en meget vigtig type celle i den menneskelige krop . Med evnen til at blive en type celle i kroppen , er den mængde oplysninger, der kan læres af dem til uvurderlige

Hvad er en stamcelle ?


En stamcelle er forløberen til alle slags celle i ens krop . Det kan blive enhver form for celle i kroppen . De kan også forny sig meget hurtigt , hvilket er vigtigt i situationer, hvor cellerne er ved at være opbrugt .

Kontrovers


Når man hører om stamceller og uenighed om i nyhederne , er det typisk omkring embryonale stamceller . Disse celler har evnen til at blive nogen form for væv i kroppen . De har også fornyer sig selv uendeligt . Dette er meget vigtigt for dem med sygdomme som kræft .

Hvordan Om embryonale stamceller ?


Embryonale stamceller ikke har evnen til at være nogen form for celle , men kan blive mange typer af blod og immunsystem celler . For dem med sygdomme som leukæmi , kan embryonale stamceller være en redningskrans .

Stamceller Betydningen


Stamceller er i centrum for kontroverser på grund af de mange ting , som de kan blive og på grund af deres evne til at forny . Meget forskning har ført til stamceller til blodet blive nyttig i leukæmi patienter . Der er mange andre forhold , som måske eller måske ikke blive nydt af denne forskning. De har også hjulpet med skabelse af sikrere og mere effektive lægemidler . Der er stadig meget at lære om de sorter af stamceller i den menneskelige krop.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.