udgravning sikkerhed kursusbeskrivelse

Udgravning sikkerhedskurser give de studerende en forståelse for farer og korrekt sikkerhedsprocedurer for at undgå skader i og omkring udgravninger og nedgravning operationer

Fakta


Udgravning opmærksomhed på sikkerheden blevet stadig vigtigere for Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , som undersøgelser af udgravningen fejl viser den risiko der er forbundet med udgravninger ikke så lav som engang troede .

funktioner


Fælles emner i en udgravning sikkerhedskursus omfatte jordtyper og deres særlige farer . Studerende lærer også brugen af skrånende , afskærmning og shoring til beskyttelse af arbejdstagerne i en udgravning og andre OSHA mandater , såsom frakørsel krav .

Tidsramme


Mest udgravning sikkerhed kurser, der ikke selv bestemmer farten er seks til otte timer i længden. Management-niveau klasser er typisk i seminar format , i 16 timer over to dage .

Funktion


Målet for ethvert niveau af udgravning kurset er at sikre offentlighedens og medarbejder sikkerhed , miljøbeskyttelse , og integriteten af tjenester og forsyningsselskaber ved at fremme effektiv lækforebyggelse og sikre arbejdsmetoder .

Betydning

OSHA erkender udgravning i sin opdaterede sikkerheds-og sundhedsregler for Byggeri som en af de mest farlige byggeri operationer .

Overvejelser

Syv stater kræver bygningsarbejdere fuldføre OSHA 10- timer konstruktion sikkerhed-kursus , som er grundlæggende udgravning uddannelse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.