asbest rør isolering fjernelse

Asbest rørisolering Flytningen skal ske med største omhu. Asbest blev brugt i bolig-, erhvervs-og industrielt byggeri fra 1930'erne gennem midten af 1970'erne . Beskadigede materiale, der indeholder asbest udgør en alvorlig sundhedsrisiko , fordi asbestfibre er frigjort i luften . Ved indånding , disse fibre angreb foring af lungerne og maven . Asbest er ikke forbudt i USA , men har været begrænset og kontrolleret siden 1989 . Materialet findes stadig i en række forskellige materialer , som blev brugt til at konstruere ældre bygninger , herunder tagdækning helvedesild , gulvfliser , varmekanaler og rør isolering .

Du skal bruge:
Pencil
. Pad .
Computer .
Tekstbehandlingsprogrammer .
Digital diktafon .

Forberedelse


Arbejdstagere , der er involveret med asbest rørisolering fjernelse er forpligtet til at bære beskyttelsesdragt , hvor arbejdet udføres . De skal bruge engangshandsker overtræksdragt , øjenværn , engangs gummihandsker og boot covers. De bør også bære en beskyttende hætte og en lilla-kodet HEPA åndedrætsværn . Entreprenører er forpligtet ved lov til at give en " forandring område ", som omfatter et brusebad , for deres ansatte.

Isoler fjernelse af asbest -området fra tilstødende rum . Installer dobbelt-lag plastfolie til at lukke rummet . Cover vinduer , døre , inventar og ventilationsåbninger med plast og tape . Nogle entreprenører beskytte gulve vægge og lofter med plast for ekstra forsigtighed . Fjern alle møbler fra arbejdsområdet . I det mindste , beskytte de punkter, med et dobbelt lag af plastik og tape . Også , post fjernelse af asbest advarselsskilte rundt om arbejdsområdet .

Generelt skal der være minimum fire komplette luft børser i timen . Entreprenører er forpligtet til at etablere et højeffektivt partikler udstødningssystem , der modtager luft udefra i overensstemmelse med EPA regler .

Fjernelse


forordningen om asbest rørisolering fjernelse er under tilsyn af Environmental Protection Agency ( EPA ) . Hvis den rørisolering indeholder asbest , men har ikke været skadet , eller er ikke-smuldrende er det tilladt at blive fjernet af ikke-licenseret entreprenører og arbejdstagere . Men , isolering , der er beskadiget og indeholder asbest kan kun fjernes af godkendte asbest entreprenører og arbejdstagere . I begge tilfælde skal specifikke retningslinjer følges for sikker fjernelse og bortskaffelse af de materialer,

Fjern asbest rørisolering i sektioner . Isolering , der er i god stand ( ikke-letsmuldrende ) kan fjernes af uautoriserede arbejdere . Hold asbest rørisolering udvandede på alle tidspunkter. Dette forhindrer asbestfibre bliver luftbårne . Tag rørisolering intakt og i hele sektioner . Udfør fjernelse af asbest rør isoleringer med omhu , det er vigtigt at beskytte den fra at blive knust , smuldret eller pulveriseret . Må ikke male, så eller chip isoleringen . Undgå at bruge el-værktøj .

asbestholdigt materiale skal deponeres i 6 ml plastikposer og forseglet med gaffatape . Placeret den første pose i en ren plasticpose, og forsegle den. Den anden container skal have et skilt, der angiver " asbestaffald ". Engangs beskyttelsesbeklædning , rydde op klude , mopper og asbest affald skal bortskaffes på den rigtige losseplads .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.