elektrisk rullemadras sikkerhed

Styrketræning op med et elektrisk varmetæppe holder dig varm om natten , men sover på noget med elektricitet løbe gennem det virker lidt usikkert at nogle . Mens sikkerhedsbestemmelser og forsigtighedsregler blevet bedre i de år , stadig bekymring om sikkerheden i elektriske tæpper og puder

Typer


Som med enhver elektrisk udstyr , fejlfunktioner sporadisk fremkalde farlige overophedning , Live Wire eksponering , elektriske stød og brand . Den elektromagnetiske frekvenser der udsendes fra tæpper kan forstyrre pacemakere eller forårsage udviklingsmæssige problemer hos børn .

Betydning


The Consumer Product Safety Commission rapporter om otte dødsfald forbundet med elektriske rullemadrasser hvert år . De fleste ofre er ældre end 65 år.

Ekspert Insight


The Mayo Clinic rapporter om, at personer med fremskreden diabetes eller nogen form for nerveskader som det mest udsatte for el- tæppe ulykker . Tab af følelse i arme og ben " kan føre til utilsigtet forbrændinger . "

overvejelser


I slutningen af 1980'erne , der er knyttet resultatløse undersøgelser varmetæpper til kræft . Undersøgelser , har sikkerheden fremskridt og advarselsetiketter gjorde dem mere sikre i årenes løb , men forkert brug er fortsat en fare .

Læs advarselsmærker .

Du må ikke bruge elektriske pads på vand senge eller i et barns krybbe . Kør ikke ledningen mellem madrassen og i rubrik foråret være sikker på, det er klart for alle forhindringer og utilgængeligt for børn eller kæledyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.