medicinsk brug af amla

Amla , også kendt som indisk stikkelsbær , er en lægeplanter findes i områder af Sydøstasien og Indien , hvis frugt er værdsat for sit høje indhold af vitamin C.

Historie


historie amla rækker langt tilbage i tiden , bliver brugt som et hjem afhjælpe for at forbedre hår og hovedbund . Ja, det er verdens ældste naturlægemidler hårbalsam .

Betydning


Amla frugt er rig på C-vitaminI virkeligheden er det den mest rigelige kilde til C-vitamin findes i naturen . Det er også yderst værdsat for de olier , der er afledt af amla frø og pulp , der bruges til at opretholde et sundt hår .

regelmæssige ydelser


Regelmæssig brug af amla pulver på en tom mave beskytter leveren mod de skadelige virkninger af toksiner og frie radikaler , der cirkulerer i kroppen .

Healing Effects


Frisk amla juice er en ordineret urtemedicin i dem , der har meget høje niveauer af blodsukker . Det har en helbredende effekt på visse typer af nyresygdomme , såsom urininkontinens .

Lægemidler Bruger

Amla , i form af medicin , er flittigt brugt i behandlingen af mange fordøjelsesforstyrrelser, herunder hyperaciditet , tab af appetit og diarré .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.