ting at bruge til at stoppe med at ryge

Med anti-rygning reklamer og reklamer for en række medikamenter og andre behandlinger for at hjælpe rygerne holde op hele tiden kører på tv og blive set på reklametavler , kan det være svært at afgøre, hvad metode er bedst for dig . Uanset hvad du vælger , rygestop er et skridt i den rigtige retning , ikke kun for din sundhed , men også for sundheden for dem omkring dig, miljøet og din pengepung

Første trin


Ifølge det amerikanske Department of Health Human Services , en række medikamenter kan anvendes til at hjælpe rygerne forlade vane . De første skridt til at holde op , bør imidlertid være at ændre dine omgivelser --- don't lade folk ryge omkring dig og slippe dit hjem med alle askebægre og cigaretter . Det er også vigtigt at bede om støtte fra venner , familie og kolleger . Når du har taget disse skridt , kan visse metoder hjælper til at dæmpe lysten til at ryge . Disse omfatter ofte elementer , der indeholder nikotin .

nikotinsubstitution


Ifølge American Heart Association ( AHA ) , nikotinsubstitution kan hjælpe rygerne afslutte vane , når de anvendes sammen med yderligere støtte . Nikotinsubstitution produkter omfatter tyggegummi , plastre , næsespray og inhalatorer . Tandkødet og patches kan købes over -the-counter , mens næsespray og inhalatorer er i øjeblikket kun tilgængelige ved recept .

Formålet med substitutionsterapi er at mindske symptomerne på nikotin tilbagetrækning. Ifølge den AHA , i modsætning til cigaretter imidlertid har disse nikotin erstatninger ikke indeholde kræftfremkaldende stoffer eller andre giftstoffer . Det er vigtigt ikke at ryge , mens du bruger nikotin erstatninger --- for meget nikotin kan resultere i en overdosis --- og det er lige så vigtigt at bruge de udskiftning jævnligt i første omgang. Brug af erstatning for 8 til 12 uger giver rygeren med den bedste chance for at holde op , ifølge AHA .

Ifølge Rygestop , nikotin tyggegummi indeholder små mængder af nikotin , som optages gennem munden , mens med plasteret , er nikotin absorberes direkte gennem huden . Plasteret findes i forskellige styrker , men det er vigtigt at tjekke med en læge eller sygeplejerske, før behandlingen blev påbegyndt , da det ikke kan bruges i forbindelse med visse lægemidler .

Både nikotin spray og inhalator er tilgængelige ved recept . Med begge produkter , er nikotin leveres direkte ind i blodbanen for at reducere cravings , og nikotin dosis gives i begge produkter er fleksibel for den enkelte at bruge det .

Pills


Ifølge Rygestop , receptpligtige piller , som de indeholder bupropion , ikke indeholder nikotin , i stedet arbejder de ved at hæve niveauet af dopamin og noradrenalin , ligesom nikotin gør . Disse piller er designet til at give mennesker med de samme følelser som nikotin , uden addicting kemikalie.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.