Forskellen mellem elektroterapi & fysioterapi

Elektroterapi og fysioterapi ligner hinanden, idet de begge typer behandling . Ud over , at , selvom de har deres uenigheder

Definition


Elektroterapiudstyr er brugen af elektriske strømme som en metode til medicinsk behandling . Fysioterapi bruger fysisk bevægelse eller stimulation som en metode til medicinsk behandling , og dermed er det også kendt som fysisk terapi

Brug


Elektroterapiudstyr bruges ofte til at fremskynde heling af sår og stimulere muskel sammentrækning . . Fysioterapi anvendes på situationer, hvor mobiliteten bør forbedres .

Forholdsregler


Elektroterapiudstyr patienterne altid skal kontrolleres for potentielle forbrændinger fra elektroder eller dårligt placeret ledninger . Fysioterapi patienter skal afsløre deres medicinske historie at bestemme indholdet af motion , de har behov for.

Elektroterapiudstyr som en del af Fysioterapi


I nogle tilfælde kan fysioterapi bruge elektriske strømme til stimulation som en del af den fysiske regime for patienter .

Ligheder

Electrotheraphy og fysioterapi ligner hinanden, idet de begge bruges til at lindre smerter . Generelt er de to typer af behandling har til formål at genoprette sundhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.