grundlæggende trafiksikkerhedsudstyr

Grundlæggende trafiksikkerheden udstyr er vokset betydeligt i de årtier fra trafikken kogler , barrierer og skilte til foto hastighedskontrol , overvågningskameraer og infrastruktur har til formål at minimere antallet af ulykker

Road Udstyr


Primær udstyr for at sikre vejarbejder omfatter sikkerhed kegler , autoværn , vej lamper , retningsbestemt tegn og midlertidige vejbump , ifølge manchestersafety. co . uk .

Trafik Controller


Et centralt element til trafiksikkerheden er det arbejdstagere, der flag eller lamper til at styre trafikken i travle byggeri områder , såsom landeveje og motorveje .

Personlig sikkerhed


vejarbejdere skal bære en bred vifte af udstyr for at sikre sikkerhed , såsom en hjelm , øjen-og høreværn , flammehæmmende tøj , luft åndedrætsværn , stor synlighed beklædning , seler for sprøjtning arbejde og tilbage igen seler .

Infrastruktur


Infrastruktur er ofte undervurderet , såsom stål rækværk og barrierer på broer og viadukter .

Teknologi

Teknologiske fremskridt har gjort foto hastighedskontrol og videoovervågning allestedsnærværende på de fleste veje og motorveje i Nordamerika og Europa .

For Car

Drivere bør holde sådanne grundlæggende elementer som en førstehjælp kit , tæppe , lommelygte og jumper kabler i køretøjet i tilfælde køretøjet er deaktiveret , ifølge vat19. com .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.