hvad enhver epidemiolog bør vide

Epidemiologer studere sygdomme distribution og risikoen for sygdomme på befolkningsgrupper . Med hjælp af epidemiologer , har de offentlige sundhedspolitik og kliniske forskningscentre en bedre forståelse af hvordan man kan udvikle medicin og forebyggende foranstaltninger for at sikre den offentlige sundhed . Epidemiologer studere en bred vifte af sygdomme , herunder kræft , AIDS , tuberkulose , hjerte-kar- sygdomme og infektionssygdomme . Når sygdomme bliver en trend , eller der er en betydelig ændring i den offentlige sundhed , er epidemiolog behov .

Overvejelser


En epidemiolog skal vide , hvordan man arbejder med en bred vifte af organisationer og statslige organer . Epidemiologer spiller en vigtig rolle i den lokale offentlige sikkerhed og sundhed agenturer . De skal også vide, hvordan man arbejder med internationale organisationer . Epidemiologer bidrage til at forme den offentlige og internationale sundhedspolitikker baseret på deres forskning af forskellige sygdomme og sygdomme .

miljøtrusler


Mest epidemiologer skal kyndige for miljøtrusler, fordi miljø og fysisk sundhed hænger sammen . For eksempel , i henhold til International Journal of Epidemiology er epidemiologer øjeblikket arbejder på at forstå sammenhængen mellem fedme og klimaændringer . Epidemiologer samarbejder med organisationer som Environmental Protection Agency at skabe løsninger, positiv indflydelse på miljøet.

Betydning


Den epidemiologer har også til opgave at afgøre, hvornår en gruppe af mennesker er i fare for visse sygdomme . De ønsker at forstå, hvorfor visse sygdomme rammer visse samfund , og ser til at løse mysterier bag en sygdom gennem forskning . Når det kommer til sygdomme i befolkningen , epidemiologer forsøg på at forstå hvordan, hvornår og hvorfor sygdommen er opstået . I årenes løb har epidemiologer søgt at forstå de mulige årsager til sygdomme som polio , kopper og tyfus

Faktorer


Der er to faktorer involveret i sygdom, som epidemiologer skal vide, hvordan man kan afgøre : . risikofaktorer og beskyttende faktorer . Risikofaktorer består i at fastslå , hvad der forårsager sygdommen , og beskyttende faktorer omfatter beskyttelse af mennesker eller dyr fra at pådrage sig sygdommen .

Epidemier

Epidemier er en specialitet af epidemiologer , og de fleste er eksperter på området . Epidemiologer skal kunne forudsige , hvordan en epidemi vil påvirke en population. For eksempel , i løbet af H1N1 epidemien var det den ekspertise af epidemiologer , der forudsagde , når influenza H1N1 -virus vil toppe . Epidemiologer skal have en klar id¨¦ om , hvordan pandemiske virusstammer vil påvirke bestandene, så de relevante planer kan gøres ved samfund til at beskytte mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.