hvad er de tre R’er af personlig sikkerhed & beskyttelse ?

I dagens samfund , er det vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser og eventuelle mulige farer . Personlig sikkerhed er meget vigtigt , som trusler findes overalt . Det er nøglen til at huske de tre R'er , når det kommer til at bo sikker

Genkend


Det første skridt er at være opmærksom på og anerkende noget eller nogen , der kan være fare for din sikkerhed . Dette kan være en fysisk trussel , eller det kunne være en ordning for at stjæle penge eller din identitet .

Modstå


Når du erkende, at der er en fare for din sikkerhed , modstå de forskud eller krav fra gerningsmanden .

rapport


Efter at modstå forsøg indberette hændelsen til de relevante myndigheder . Dette kunne være en vejleder , politiet eller administratoren af et websted .

Internet Ordninger


Med avanceret teknologi , er det vigtigt at huske de tre R'er , når du bruger internettet og e-mail . Kreditkort og idenitity tyveri forbrydelser er stigende . Vær på vagt over for noget mistænkeligt , og rapportere misbrug , der opstår .

Bliv Alert

At være opmærksom på dine omgivelser hjælper dig med at genkende trusler . Husk at modstå og indberette alle farer for din sikkerhed . Staying bevidst og ved hjælp af 3 R 's hjælper dig med at holde sikkert , når de konfronteres med en farlig situation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.