hvad er farerne ved galvanisering ?

Mennesker har brugt galvanoteknik i tusinder af år . Artefakter fra Peru viser oldtiden belagt ceremonielle masker med guld . Den galvanisering proces bruger nogle ekstremt dødelige kemikalier , der kan resultere i dødsfald . Mens galvanisering udgør ringe risiko , når de udføres korrekt , skødesløshed ofte forårsager flest af fare . Forebyggelse galvanisering farer kræver øget bevidsthed om de giftige materialer , der anvendes i processen

Identifikation


Galvanisering anvender en belægning af materiale , som regel et metal, til overfladen af et objekt for at give det nye egenskaber , såsom en slankere overflade eller mere behagelig udseende , ifølge US Environmental Protection Agency . Den mest udbredte metode til galvanisering bruger en proces kaldet elektroforesecoating , der overfører metalioner fra et objekt til et andet, hvordan et batteri overførsler elektricitet , ifølge University of Washington-Seattle professor Walther Schwarzacher .

Typer


Farer fra galvanisering komme, når de ætsende og giftige kemikalier kommer i kontakt med kroppen , i henhold til " Galvanisering Engineering Handbook . " Ganske ofte er de farlige egenskaber ved nogle galvanisering kemikalier vanskeliggøres af deres forkert håndtering , såsom ikke iført briller , når en kemisk uheld stænk i øjnene .

Effects


Mens de faktiske sundhedsmæssige virkninger af galvanisering afhænge af de konkrete kemiske De fleste af de sundhedsmæssige risici er meget alvorlige. Fedtsyrer er oftest brugt til galvanisering, og de fleste af dem resulterer i læsioner og forbrændinger , når de rører ved huden , i henhold til håndbogen . De opløsningsmidler, der anvendes til at rense objekter før forkromning kan resultere i en uklarhed følelse , hovedpine og endda død . Arbejdsplads galvanisering resultater i 20 procent til 25 procent af industri-relaterede skader , såsom blå mærker og stamme fra at løfte tunge kemikalietanke .

Overvejelser


De fleste af de indberettede farerne ved galvanisering fokus på kemiske farer , men brande i en galvanisering butik kan forårsage meget mere skade , selv om de er sjældnere , håndbogen siger . Galvanisering bruger ofte oxidationsmidler , såsom chromsyre , som producerer voldelige eksplosioner , når et uheld kombineret med cyanid , også almindeligt anvendt til galvanisering . Disse eksplosioner kan derefter sprede ild til plast ventilationssystemer , der omgiver den typiske kemiske holdingtank .

Forebyggelse /Solution

Fordi de fleste galvanisering og farer er resultatet af ansatte ikke korrekt håndtering af materialer , uddannelse og sikkerhed incitamenter den bedste måde at forhindre alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser , håndbogen siger . Medarbejdere skal vide hvad man skal gøre og hvor de skal gå i hvis de kommer i kontakt med et kemikalie. Tilsynsmyndigheder bør informere bygningens sikkerhed embedsmænd om , hvilke kemikalier der findes i elektrolytisk anlæg og deres virkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.