hvad er farerne ved melamin spisestel ?

Du har netop købt eller fået en smuk sæt af melamin spisestel . Det produkt, litteratur , der kommer med spisestel siger melamin tallerkner ikke bryder eller pletter let og betragtes som tåler maskinopvask . Også prisen er meget rimelig . Men du har hørt , og er blevet bekymrede , kan der være nogle problemer med melamin spisestel produktet litteratur nævner ikke

Hvad er melamin ?


Melamin er en " organisk " industriel forbindelse . Det er en nitrogen -rige heterocycliske triazin , der er produceret af én af tre grundlæggende råvarer : urinstof, dicyandiamid eller hydrogencyanid . Fordi melamin er rig på kvælstof , kan det bruges til at øge den tilsyneladende niveau af protein i visse fødevarer , især mejeriprodukter og hvede produkter .

Når melamin kombineres , ved hjælp af varme og tryk , med formaldehyd og urea , er en polymer kendt som melamin resin skabt . Denne harpiks , når alt det vand det indeholder, er frigivet under pres , bliver hærdeplast plast , som derefter kan formes og presses til former , herunder porcelæn .

Melamin og termohærdende plast


Melamin -harpiks er et alsidigt materiale med en meget stabil struktur , der kan formes til gulvfliser , tør-slette whiteboard , brandsikkert stof og tallerkner . Harpiksen kaldes også hærdeplast plast , fordi den " plastik "eller form af materialet er fast og uforanderlig efter det er støbt i form , medmindre det udsættes for ekstrem varme .

Produktion Problemer med melaminformaldehydharpiks


Flere giftige kemikalier anvendes i produktionen af melamin resin , nemlig formaldehyd og urea . Under pres bruges til at oprette harpiks , melamin frigiver vand , der skal fjernes helt . Hvis det ikke er , det gør hærdeplast plastik ustabil . Denne ustabilitet kan medføre, at melaminformaldehydharpiks at nedbryde tilbage til sin oprindelige elementer , hvoraf nogle er giftige .

Hvad bryder melaminformaldehydharpiks ?


Udover en forkert fremstillingsprocessen, hærdeplast plast i melamin resin , mens der normalt stabil , kan være i fare for at bryde ned i sin giftige elementer ( herunder formaldehyd og urea ) , når de udsættes for høje temperaturer , såsom ovn eller mikroovn .

Denne mulighed for giftige opdeling betyder, at du bør aldrig sætte dine melamin tallerkner i din ovn eller genopvarme mad på det i din mikrobølgeovn .

Melamin Pet tallerkner

Melamin tallerkner fremstillet til kæledyr var under kontrol med de veterinære forskere i 2007 på grund af PET dødsfald . De prøvede at afgøre , om de retter var årsag nogle hundrede af selskabsdyr dødsfald som følge af nyresvigt på grund af pet food forurening fra at bruge melamin retter . Men blev det konstateret, at melamin også var til stede i hvede gluten normalt tilsættes til mange kommercielle dyrefoder . Dette gjorde det umuligt at fastslå med nøjagtighed , at brugen af melamin alene skåle forårsaget kæledyr døde .

Et Konklusionen var den mulige kombination af melamin i kommercielle selskabsdyr mad, der serveres på melamin tallerkner kan bidrage til , hvad der er kaldet " synergistiske forgiftning . "- forgiftning , der er resultatet af flere kilder til toksiner i miljøet

synergiprodukter Melamin Forgiftning

Som forbruger kan du være i fare for synergistisk melamin forgiftning , hvis du spiser brød dyrkes med en melamin-baseret gødning , som har haft en melamin tilsætningsstof for at øge den tilsyneladende indhold af protein , serveret med mælk, der også havde melamin tilføjet på tallerkner lavet af melamin resin . Den risiko eksisterer i at kombinere kilder af melamin . Et element alene er formentlig sikker , tilføjede elementer kan bidrage til synergistiske forgiftning

Genbrug Melamin Dinnerware

Der skal udvises forsigtighed ved genanvendelse melaminformaldehydharpiks tallerkner . Da det er en hærdeplast plastik , tallerkner lavet af melamin resin , når opdelt , vender tilbage til formaldehyd og urea , som er giftige . Dette gør melaminformaldehydharpiks en miljøskadelig materiale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.