hvordan man kan bo sikkert med en elektrisk pejs

Elektriske pejse er i sagens natur sikkert , men der er altid gode forholdsregler at tage , når der beskæftiger sig med noget, der involverer brand eller elektricitet . At holde disse i tankerne vil holde dig og din familie sikker
1 .
Se din placering . Du vil formentlig ikke ønsker ildstedet skal være i midten af dit værelse . Der er for stor en risiko for en person banket den over eller blive brændt af en eller anden måde ( selvom de fleste ildsteder ikke kommer til at brænde dig ved første berøring ) . Pas også på , hvad rum, du sætter pejsen ind. Det bedste sted at sætte en elektrisk pejs er i et hjørne eller mod en mur på en flise eller hårdttræ ( lakeret ) gulv .
2 .
Vær opmærksom på børn . Hold øje med dine børn . Hvis de er gamle nok til at kende forskel , du ønsker at indprente dem vigtigheden af ikke at gå i nærheden af pejsen . Som med stik og andre elektriske apparater , du ikke ønsker dine børn roder med elektriske komponenter i pejsen .

3 .
Hold sluk-knappen handy . Stikket fra pejsen er den nemmeste og mest effektive måde at slukke for enheden . Hvis du ikke har brug for din pejs til at holde dig varm er der ingen grund til at have det på , og koble det vil ikke kun holde dig sikker , men det vil også reducere din elregning .
4 .

inkorporere andre tilføjelser til pejsen . Nogle modeller kan give bygget i termometre . Andre kan tilbyde beskyttende glas for at holde hænderne væk fra varmefladen . Nogle tilbyder også et lys , der er adskilt fra opvarmning del af enheden . Du kan også få garantier , der vil garantere opretholdelsen når du har mistanke om at der kan være et problem .

5 .
Brug din sunde fornuft . Hold vand væk fra enheden , er det elektriske der vil sandsynligvis blive problemer, hvis du slukke den med vand . Holde papirlapper væk fra enheden samt er en god praksis .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.