hvordan man kan måle fugtighed

Luftfugtighed er den mængde vand, damp eller fugt , der er i luften . Selvom om for meget af det kan skabe en indelukket miljø , har vi stadig brug for det til komfort og sundhed . For meget fugt eller ikke nok fugtighed kan også forårsage alvorlige komplikationer . Hvis der er for meget fugt , kan mug blive en risiko . På den anden side , forårsager ikke nok fugtighed vejrtrækningsproblemer , og statisk og gnister i dit hjem . For at holde et vågent øje med , hvor meget fugt i dit hjem , den bedste enhed at bruge, er et hygrometer .

Du skal bruge:
Hygrometer ( elektronisk eller mekanisk )


1
Køb en mekanisk eller elektronisk hygrometer på ethvert lokale isenkræmmer . . For at sikre din hygrometer er klar til brug , sørg for at det er kalibreret . Du kan finde skridt til at gøre dette i din brugsanvisning . Når den hygrometer er klar til brug , skal den placeres i det rum, hvor du ønsker at måle fugt . En af fordelene ved hygrometer er, at det kan transporteres fra rum til rum , så dets placering og beliggenhed er aldrig permanent . .

2
Lad hygrometer alene i to timer , hvilket vil give det tid nok til at måle luftfugtigheden i rummet . Efter to timer , kom tilbage til værelset og kontrollere resultaterne . Elektronisk hygrometre give en digital udlæsning af den procentdel af fugt , samt ordene " komfortabel "," våde "eller " tør ".
3 .
Se pilen på mekaniske hygrometre . Det vil pege på et tal, der går fra 0 til 100. Dette nummer er den omtrentlige procentdel af fugt , at enheden samlet op på . En ideel procent er 50-55 inde i dit hjem . Hvis tallene er for høje eller for lave , overveje at træffe foranstaltninger i afbalancering af luftfugtigheden i dit hjem .

gode råd og advarsler • Hvis du opdager, at fugtigheden i dit hjem er for høj eller for lav , købe en affugter til sommer eller en luftfugter til vinteren .
 • aldrig sætte dit hygrometer i nærheden af varmekilder såsom ovne , pejse eller brændeovne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.