hvordan man kan udføre to person CPR for et barn

Denne artikel vil en liste over de trin , der udfører to personer CPR for et barn offer . Samtidig med afgivelsen af CPR er det meget vigtigt at minimere afbrydelse mellem at give vejrtrækninger og bryst komprimering . Når du giver to personer CPR det hjælper med at minimere , fordi en person er ansvarlig for at give åndedrag og den anden for at give brystkompressioner . Samtidig med afgivelsen af to personer CPR en person vil være på den ene side af offeret og den anden på den anden side, således at du ikke vil være i vejen for hinanden , når der gives vejrtrækninger og komprimeringer . De vejrtrækninger til komprimeringsgrad er faldet til 15:02 for 2- redningsmand CPR . Læs nedenfor for trin at udføre to personer CPR
en
Første trin-. Når du finder en barneofret , der kan være bevidstløs , en person har behov for at kontrollere, lydhørhed , mens den anden person ringer 911 . At kontrollere, om lydhørhed skal du trykke dem på deres skuldre og spørger : " Er du okay? " Hvis noget svar , så gå til trin 2 .
2 .
Andet trin-Se, lyt og føler for at trække vejret i 5 til 10 sekunder . Denne person vil være den, der skal administrere vejrtrækninger . Se på, om brystet stiger , lytte efter vejrtrækning og sted dit ansigt nær ofrets mund og se om du føler noget vejrtrækning . Hvis ikke , gå til trin 3

3
Tredje Trin-. Når du har tjekket for vejrtrækning du straks give to vejrtrækninger . For at gøre dette skal du bruge head- tilt-hage løft teknik . Sted på hånden på panden og den anden hånd bruge to fingre til at løfte hagen op . Hvis den første åndedrag ikke gør brystet stige , så flytte hoved- tilt-hage løft og give sekunder ånde . (Hvis du er uddannet til at kontrollere carotis puls , så tjek inden du fortsætter til brystkompressioner )
4
Fjerde Trin-. Nu anden person vil administrere brystkompressioner . Giv 15 brystkompressioner . For at give brystkompressioner du vil placere hælen af en hånd i midten af brystet mellem brystvorterne , og placer den anden hånd på toppen af den første hånd .
5 .

Gentag trin tre og fire, indtil hjælpen kommer . Så snart de 15 kompressioner er givet, vil den anden person giver to vejrtrækninger . Fortsæt sæt af 2 indåndinger og 15 komprimeringer , indtil hjælpen kommer .

gode råd og advarsler


 • American Heart Association rammebestemmelserne anser en barn fra alder en alder otte .
 • Det er bedst hvis en person i den ene side af barnet offeret og den anden på den modsatte side til at tillade masser af plads , når der gives hjertemassage.
 • Hvis offeret begynder at ånde og bliver bevidst , så sted på deres side , indtil hjælpen kommer .
 • Compression Dybde-1 /3 til 1 /2 dybde på brystet
 • Kan bruge den ene hånd , når der gives kompressioner for små børn
 • Udfør ikke CPR på . en bevidst barn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.