hvorfor skulle folk får cpr -certificeret ?

Et hjerteanfald kan ramme alle til enhver tid og på ethvert sted . Vide, hvad man skal gøre i en nødsituation kan gøre hele forskellen i resultatet . Der er mange grunde til, at en person bør få CPR -certificeret . Den væsentligste er, at CPR- tider kan betyde forskellen mellem liv og død

Du skal bruge: .
koldt omslag
Antihistamin .
Febernedsættende medicin .

redde liv


Et af de vigtigste grunde til at lære CPR er, at det redder liv . Statistikker viser, at det at få CPR kan fordoble nogen chance for overlevelse .

Tegn på Trouble


Når ordentligt uddannet , vil du lære at genkende symptomerne på et hjerteanfald samt når at tilkalde hjælp . Det anslås, at en ud af hver fem personer har en vis form for hjerte-kar- sygdomme , og du ved aldrig, hvornår det kommer til at strejke .

vende hjertestop


Hvert år mere end 300. 000 amerikanere lider af hjertestop og vide hvad man skal gøre, kan gøre dig i stand til at modvirke effekten .

en, du elsker


Du ved aldrig , når nogen du elsker kan blive ramt af et hjerteanfald . At være CPR -certificeret kunne redde denne persons liv i tilfælde af , at personen kvæler eller går i hjertestop .

Hvem kan lære?

HLR er tilgængelig for alle at lære . Certificering kan tillade dig at redde et liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.