nervesystem sjove fakta for børn

Nervesystemet er ansvarlig for at modtage information og formidle disse oplysninger til hjernen . Uden nervesystemet det ville være umuligt for os at leve og fungere på daglig basis

Størrelse


Hvis alle de neuroner i en persons legeme var linet op , som linje vil strække til en længde på 600 miles i henhold til Bryn Mawr Universitet .

Den Brain


Den gennemsnitlige voksne mandlige hjerne vejer 1375 g , mens en gennemsnitlig voksen kvinde hjerne vejer 1275 g efter MedIndia . Kun 4 procent af hjerneceller der faktisk bruges , mens resten holdes i reserve . I gennemsnit er der 100 milliarder neuroner i den menneskelige hjerne .

Funktion


Hjernen modtager informationer fra nervesystemet til at fortolke information og kontrol hver bevægelse i din krop efter Discovery Kids . Nervesystemet spiller en vigtig rolle i muskelbevægelser . Uden nervesystemet det ville være umuligt at leve .

Fun Facts


Hjernen af en nyfødt baby vokser cirka tre gange i løbet af dets første leveår i henhold til MedIndia . Vidste du, at den højre side af hjernen styrer venstre side af kroppen og venstre side af hjernen styrer højre side af kroppen ?

Nervesystem Veje Udvikling

Den første gang du prøvede at ride en cykel det var nok meget svært for dig . Som du holdt forsøger at ride en cykel dit nervesystem udviklet en vej for bevægelserne er forbundet med cykel ridning . Af denne grund , som regel folk huske, hvordan man ride en cykel for resten af deres liv , efter at de lærer at ride en cykel for første gang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.