sikkerhed & Regler for radiografi

Mens du ser tv , mikrobølgeovn en burrito , eller sidder ved computeren surfer på internettet , bliver du bombarderet med usynlige stråler af stråling . Slap , mængden af stråling , som din krop optager laver daglige aktiviteter er meget minimal . Radiografi er en medicinsk betegnelse for procedurer , der bruger stråling til at hjælpe lægerne diagnosticere patienter . Fælles radiografi teknikker er X-stråler og CT- scanninger . Mens den stråling man optager i disse procedurer er højere end normalt , sikkerhed er en prioritet .

Sikkerhedsforanstaltninger i X-Rays


En X-ray er en medicinsk procedure , hvorved patienten bliver bombarderet med X-stråler og bagefter et billede af patientens indvendigt kan undersøgt af en læge til at hjælpe ham stille en diagnose . Proceduren er generelt meget sikkert . En måde radiografi teknikere gøre denne procedure sikkert er ved at reducere dosis af stråling . I et år , vil en person absorbere ca 3 millisievert af stråling . Generelt er mængden af stråling optaget under en X-ray er det beløb en gennemsnitlig person ville modtage i 10 dage.

Ud over at bruge en meget lille mængde af stråling , er patienten typisk givet en førende vest at have på. Denne vest beskytter patienten fra overskydende X-stråler , som i det væsentlige , afskærmning eller blokerer overskydende stråling bølger i at trænge gennem kroppen . Ved at kontrollere niveauet af stråling og gør det minimale, og ved at give patienten med en bly vest, X-ray røntgen er et sikkert medicinsk procedure i almindelighed .

CT Sikkerhed


CT sikkerhed generelt følger samme tankebaner som X-ray sikkerhed . I en CT -scanning , er X-stråler kombineret med computerteknologi til at give tværsnitsdata billeder . Disse billeder har en tendens til at afsløre flere oplysninger end de traditionelle røntgenbilleder. Federal Drug Administration ( FDA ) har fastsat nogle retningslinjer for CT sikkerhed FDA anerkender , at disse procedurer ikke er nye , og mange faciliteter gennemføre dem . For eksempel foreslår FDA holder strålingsdosis så lav som muligt ; ligesom X-ray teknikere gør. Desuden foreslår FDA reducere de nuværende i CT røret ; dette vil reducere strålingen yderligere . Denne procedure bør kun anvendes, hvis det er nødvendigt , det er , mens CT -scanning kan afsløre mere information end en traditionel røntgen, bør det ikke anvendes , hvis en traditionel X-ray er alt der er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.