sikkerhedsregler for kemisk oplagring

Kemikalier er både en velsignelse og en forbandelse . Når det bruges forkert , de forvolde stor skade , men de er en vigtig del af moderne samfund . Derfor er det vigtigt, at de opbevares korrekt , når den ikke bruges

Farer


Der er ikke sådan noget som en sikker kemikalie. Ifølge Royal Society of Chemicals ( RSC ) , disse stoffer , er derfor kategoriseret i form af farer og risici .

Betydning


De risici , som forskellige kemiske stoffer kan reduceres ved at praktisere nogle fornuftige opbevaring procedurer . Væsker for eksempel , bør kun opbevares i ubrydelig eller dobbelt-styrken containere .

brændbart materiale


Kemikalier, der enten brandfarlige eller bære en risiko for eksplosion er bedre opbevaret under godkendte brandfarlige-materialer opbevaringsskabe eller værelser , hvis mere end 10 gallon af stoffet er til stede .

Interaktioner


Nogle forbindelser bliver ekstremt volatile , når de kommer i kontakt med andre kemikalier . Derfor bør alle ikke-kompatible fareklasser skal opbevares adskilt.

Advarsler

Kemikalier må aldrig opbevares på gulvet . Hold giftstoffer og syrer i separate opbevaringsskabe . Må ikke opbevares over øjenhøjde . Vær på vagt for lækager eller ekstreme ændringer i opbevaringstemperatur.

Overvejelser

Køb aldrig mere kemikalier end du forventer at bruge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.