virkningen af fattigdom på lang levetid

Forskning viser, at folk som er fattige er langt mere tilbøjelige til at dø på yngre aldersgrupper . Dette er en kendsgerning , at der ikke er begrænset til ulandene

Du skal bruge: .
koldt omslag
Antihistamin .
Febernedsættende medicin .

fattigste lande


De fleste mennesker i verden kan forvente at leve til alder af 68 , i henhold til den stat, hvor World 's Children 2009 rapport fra UNICEF . Men dette tal falder til kun 55 år i verdens mindst udviklede lande og til 50 år i Afrika syd for Sahara , et af de fattigste områder i verden .

Fattigdom ejendele


UNICEF rapporterer, at 25. 000 børn i hele verden dør hver dag , fordi de lever i fattigdom .

USA Ikke Immune


De Forenede Stater kan være verdens rigeste land , men de fattige i USA har kortere levealder . En 2008 rapport fra Harvard School of Public Health sagde , at den forventede levealder satser blev faldende blandt beboerne i de fattigste amter i landet , selv mens den samlede middellevetid i USA var at nå rekordniveauer .

Årsager i USA


Den Harvard-undersøgelsen nævnt faktorer som fedme og forhøjet blodtryk , som grundene til, at den forventede levealder satser i fattigere amter var faldende . Ifølge undersøgelsen , kan mennesker, der lever i fattigdom ikke råd til den bedste medicinske behandling, hvilket betyder, at de ikke får ordentlig behandling for maladies såsom højt blodtryk . De har også tendens til at lide mere af fedme , fordi de spiser billigere fastfood- måltider oftere .

Årsager Udlandet

Den UNICEF-rapport peger på hungersnød , mangel på passende medicinsk behandling og statslig korruption , som nogle af årsagerne levealder er lavere i verdens fattigste lande .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.