brug af handsker til håndtering af fødevarer

Når du har boet et sted , hvor maden arbejdstagere er forpligtet til at bære handsker , det er svært at tænke på en grund til at de ikke skulle. Hænderne transport masser af bakterier og bakterier , og mens udsætte dig selv for nogle af disse organismer holder dit immunforsvar stærkt , så spørg dig selv : Vil du virkelig en fremmeds bare hænder røre din mad ? . Brug handsker til at forberede mad er et vigtigt skridt i at bevare den offentlige sundhed i kommercielt restauranter og institutioner , der serverer mad

tjekke reglerne


Følg dit lokale sundhedsmyndigheder kode . Reglerne varierer hver stat , men mange steder er food service arbejdstagerorganisationer, der skal bære handsker . Disse forhindrer overførsel af bakterier fra hænderne til maden , de er specielt vigtigt i en-person butikker , hvor kokken berører alle former for forsyninger og håndterer penge

være en ren Shop


Brug handsker alligevel . Selv om de lokale regler, ikke kræver, at du bære handsker , gør det fortæller kunder og klienter , at du er på udkig efter dem og kører en ren butik . Dette vil vinde loyalitet fra kunder , der er særligt opmærksomme om, hvordan deres mad er forberedt .

Skift dem ud


Skift handsker hyppigt . Hvis du arbejder på en sandwich shop , for eksempel sat på en frisk par hver gang du starter en ny ordre. Iført handsker for lang tillader bakterier fra knive , krydrede flasker og alt andet, du rørt overføre til næste sandwich , du foretager

Skift handsker , når de har revet eller blive slidt . de sidste kun et par timer ved bedst. Også ændre sig efter hoste eller nysen , før du starter et nyt køkken opgave , og før du skifter fra håndterer rå fødevarer til mad.

Practice grundlæggende hygiejne


Vask dine hænder . Selv om handsker giver en ekstra barriere mellem hænderne og maden , hyppig håndvask stadig vigtig . Det tilføjer et ekstra lag af beskyttelse for kunden , og det er en god ide at holde dig sund så godt. Vask før du lægger på handsker , og når du ændrer dem .

Band-Aid Solution

Bandage dine sår . Overførsel af bakterier er en ting , og overførsel af blodbårne sygdomme er en helt anden . Hvis man har sår på hænderne , behandle dem med antibiotika salve og forbinding dem omhyggeligt . Sørg for hele skåret er dækket , og at blod er langt fra kanten af forbindingen .

smide dem væk

Kassér brugte handsker . Det synes uøkonomiske , men gøre andet er usundt . Handsker er lavet til en enkelt bruger , og når de har tjent det formål , de er ikke godt for nogen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.