hvad er en nys vagt ?

En nyse vagt er skjoldet placeres over fødevarer i restauranter , cafeterier og udendørs mad kabiner , at beskytte fødevarer kunder mod virus og bakterier spredes af andre fødevarer kunders nyser og hoster

Fødevaresikkerhed


Der er mange krav til fødevaresikkerhed ( og igen , sikkerhed forbrugeren) ved forskellige fødevarevirksomheder . Der er krav til renhed , temperaturkrav , ventilation krav og særlige krav til bestemte lejligheder og typer af madservice , såsom catering .

En primær forudsætning for fødevare-og forbrugersikkerhed er nyse vagt , også kendt som en fødevare skjold .

Hvorfor et nys Guard


Den nys vagt er at beskytte fødevarer kommer i kontakt med dråber fra en forbrugers nys eller hoste , eller tale og trække vejret .

nyser , hoster og flygte dråber i vejret , er , hvordan virus og bakterier spredes . En voldsom nyse kan frigive så mange idet 40. 000 dråber med hastigheder der nærmer sig 100 miles i timen . Dråberne kan indeholde hundreder af tusinder af virus og bakterier , og når de lander , kan den bakterier lever overalt fra timer til dage . Når virus eller bakterier jord på fødevarer , bliver det en måde at sprede smitte .

Nys Guard Protection


Den nys vagt er lavet til at blokere og forhindre dråber , der kommer fra en forbrugers mund . Der er særlige sundhedsbestemmelser , der er vedtaget af byer eller amter , for størrelsen og placeringen af nyse vagter .

Nys vagter er monteret til bestemte højder og vinkler over mad bakker og servering situationer . Der kan være indbygget belysning , men den kritiske målinger er at blokere dråber der kommer fra en gennemsnitlig forbruger mund og næse .

Størrelse og vinkler , vil afhænge af servering bordet højden og bredden , og om en servering tabel er tilgængelig med den ene eller begge dele.

Nys Guard Materialer


Nys vagt rammer kan metalrammer , såsom rustfrit stål eller messing , eller plastic rammer, især for en bærbar nys vagt situation . Rammen materiale skal være let at rengøre og desinficere .

Nys vagt sektioner er lavet af hærdet glas eller klar plast materialer , såsom Lexan . Kanterne er altid rundet eller lukket inde i glat og krumme rammer , således at kanterne ikke nogensinde en fare . Glasset eller plast , også skal være let rengøres og desinficeres .

Konklusion

Nys vagter er en nødvendig fødevare sikkerhedskrav i restauranter , cafeterier og hvor som helst mad selv serveret . De gør hindre spredning af virus og andre smitsomme sygdomme, der overføres af dråber i nyser , hoste og vejrtrækning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.