hvad er værktøjskasse forhandlinger i byggeriet ?

Værktøjskasse samtaler er en effektiv del af en konstruktion sikkerhedsprogram . Stedsspecifikke sundhed og sikkerhed drøftes på disse møder . Den korte , målrettede træning understreger vigtigheden af emnet til de ansatte

Du skal bruge: .
Gummihandsker
Desinfektionsmiddel .

Formål


Toolbox samtaler adresse faktiske og forventede sikkerhedsmæssige bekymringer for planlagt projektarbejde . Samtalerne giver mulighed for at forholde specifikke sikkerhedsproblemer med de arbejdspladser, der skal besættes.

Emner


Generelle beskyttelses-og opgave-specifikke problemer giver en kontinuerlig kilde af emner til drøftelse . Case-studier af konsekvenserne af usikre handlinger er effektive til at få arbejdstagerne til at forstå og huske vigtige sikkerhedsmæssige konklusioner .

Længde


De mest succesrige møder sidste mellem 10 og 15 minutter . Kort uddannelse gør det punkt uden at gøre lektionen anmassende og kedeligt .

Frekvens


Toolbox foredrag bør gives mindst en gang om ugen . For farligt byggepladser , kan uddannelsen holdes dagligt .

Regulatory Compliance

styrende regler , herunder OSHA og den canadiske bestyrelse Labor , kræver arbejdsgiverne til at uddanne arbejdstagere om farerne ved det arbejde, der udføres . Værktøjskasse samtaler er en accepteret form for uddannelse .

Hold Records

Der skal føres som bevis for uddannelse . Har ansatte til at underskrive en deltagerliste ark , der registrerer den dato , varighed og emne for alle præsenterede uddannelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.