hvor mange mg nikotin er i en elektronisk cigaret ?

En elektronisk cigaret , også kendt som en e-cig , er en håndholdt vaporizer enhed for nikotin . Det kræver ikke en lighter og ikke røg , men snarere en batteridrevet system i denne cigaret udkig struktur skaber en dampe fra e-væske ( væske nikotin )

Cartridge


I modsætning til en reel cigaret , har e-cig ikke har nikotin i den hvide del , men snarere om nikotin er i kassetter, der hen, hvor filteret normalt er . Cylinderampullen indeholder e-væske , og det er hvad der bestemmer nikotinindhold i e-cig .

Sorter


E-cig patron kommer i mange forskellige former og smagsvarianter og nikotin værdier varierer . Det flydende nikotin er som regel blandet med en anden type væske , undertiden propylenglycol , at lave en løsning , og sammensætningen med til at bestemme nikotinindhold .

Nikotin indhold


Den nikotin indhold afhænger af, hvad pakken hedder , med sædvanlige mærkning spænder fra ingen til ekstra højt, mens forskellen varierer fra virksomheder følgende numre er i den rigtige udvalg --- 0 mg for ingen , 6 mg for lav , 11 mg for medium , 16 mg for høj , og 20 mg for ekstra høj .

Cigaretter vs E-cigaretter


En gennemsnitlig ryger tager omkring 15 pust på en cigaret , der spænder fra 1 til 2 mg nikotin forbrug pr cigaret . Forholdsvis , ville 15 pust på en 16 mg patron lige omkring 0,15 mg nikotin . Således nikotin absorption er langt mindre i en e-cigaret , end en almindelig cigaret .

Sundhed og farer

På grund af manglen på røg , er e- cigaretter betragtes sundere for dig , men du stadig vil være tage i nikotin , hvilket ikke er godt for din krop . Endvidere e-væske , at blækpatronerne er fyldt med er giftige , hvis det spildes på nogen på grund af det store nikotinindhold i dem , så du skal tage forholdsregler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.