hvordan du beskytter dig selv og din familie i løbet af svineinfluenza ( a/h1n1virus ) sæson

Svineinfluenza har været i nyhederne siden 1976 , da en hær rekrutterer på Fort Dix rapporterede , at han var syg , og derefter 24 timer senere var død . Svineinfluenza Historie
Siden svineinfluenza har været frygtet som en global pandemi dræber millioner af mennesker målrettet for det meste unge og ældre amerikanere .
Her er vi nu i 2009 med skræmme af svineinfluenza stadig over os , og nye vacciner er ude , som formodes at hjælpe med at beskytte os . Men hvordan kan vi tage en mere aktiv rolle i at beskytte os selv og vores familier .
Vi bør ikke rejse til lande , hvor der er udbrud af svineinfluenza . Mexico er et land , der bliver ramt hårdt med denne stamme af influenza . Der er mange andre lande også bør du undgå , at søge Lande med svineinfluenza udbrud på internettet hurtigt vil vise dig de lande med de fleste tilfælde , og hvilke der skal undgås.
Desværre USA er også inkluderet i listen , og vi kan ikke undgå at blive i vores eget land, da vi går om vores dagligdag og rutiner .
Så hvordan kan vi bedst beskytte os selv
1 .
Vores bedste beskyttelse er sund fornuft , hvilket er noget vores mødre har forsøgt at indpode os, som vi voksede op .
Antallet en ting du kan gøre, er at vaske dine hænder . Vask dine hænder ofte , og vask dine hænder godt . Jeg har inkluderet en ressource nedenfor for at vise dig , hvordan du vasker dine hænder effektivt .
vaske hænder vil ikke kun beskytte dig mod svineinfluenza , det er også nummer et anbefalet ting du kan gøre for at beskytte dig selv mod almindelig forkølelse og mange andre sygdomme .
Du skal vaske dine hænder med varmt sæbevand , og sørg for at vaske sig i mellem fingrene og håndleddene . En god måde at tiden selv er til at synge Happy Birthday eller Række Række Række din båd , mens du vasker .
antibakterielle sæber er blevet populære i de senere år , men undersøgelser viser, at de ikke er mere effektive end blot plain gamle og sæbe varmt vand .
2 .
Alkohol baserede hånd sanitizers er også meget gode til at dræbe bakterier på vores hænder . Hold en flaske i din bil eller taske til hurtig desinfektion efter en tur til butikken eller biblioteket . De fleste af de nye alkohol baseret sanitizers har tilføjet ingredienser til at forhindre din hud mod udtørring . CDC anbefaler , at sanitizer være mindst 60 % alkohol skal være effektiv .

3 .
nysen og hosten er gode muligheder for at sprede masser af bakterier . Når du nyser eller hoster , skal du gøre det i skurk af din arm at holde bakterier væk fra dine hænder . Influenza og forkølelse er meget nemt spredes fra person til person gennem luften , og holde dem dækket i din arm hjælper med at holde andre omkring dig sund .
4 .
rystende hænder er en fælles opvisning af hilsen hele dette land og verden . Går i kirke om søndagen , og du vil finde hænder holdt ud til dig fra alle sider . Vi mødes en kollega på arbejdet og det første, holdt ud , er et håndtryk af hilsen . Alt dette kontakt af hænder er den perfekte måde at sprede bakterier . Det er tid i det mindste for nu under influenza sæsonen , at komme med alternative måder at hilse venner og kolleger . Måske et klap på ryggen , eller hvis du har brug for at røre hænderne , bumpe næverne sammen, er et levedygtigt alternativ .
Min personlige tanker er , at vi bør fjerne handshaking som en accepteret form for hilsen til historie og komme med et godt alternativ , måske bare et smil og en ægte "hello " bør være tilstrækkeligt . Efter alt hvad vi står over for influenzasæsonen hvert år, og almindelig forkølelse aldrig går væk .
5 .

Andre måder at beskytte os selv , er at undgå folkemængder og ikke røre dine øjne , næse og munden med hænderne . Kim spredes meget let på denne måde .
Når syge undgå kontakt med andre, så meget som muligt .
Følg de råd for folkesundhed tjenestemænd, for skolen lukninger .
Få en influenzavaccination på regelmæssig basis , kan dette eller ikke kan beskytte dig 100 % , men det kan bidrage til at mindske virkningerne af influenza på din krop , hvis du bliver syg .
6 .
Hvis vi alle ville praktisere god hygiejne , vaske hænder , nysen og hoste i vores arme og minimere vores personlige kontakt med andre , vil vi være en sundere nation og måske vi kan undgå svineinfluenza i vores hjem i løbet af dette store udbrud af svineinfluenza i dette land .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.