hvordan man finder ud af, om en terapeut er blevet sanktioneret af den medicinske bestyrelsen

Før der investeres tid og penge og overlade dit mentale helbred til en terapeut , bekræfter , at hun er en licenseret psykiater , psykolog , socialrådgiver , psykiatrisk sygeplejerske , eller rådgiver . Brugte nogen tid på at tale med referencer og kontrol af terapeuten gode stående med hendes tilstand medicinsk bord er afgørende for at sikre , at du tager råd fra en erfaren person
1 .
Spørg terapeuten for hans kørekort nummer . Hvis han ikke har en eller vil ikke give det til dig , dette er et tegn på at noget er galt , og det ville være bedst at finde en anden læge .
2 .
Find telefonnummer , adresse og /eller hjemmeside til din tilstand medicinsk bord . Besøg www. fsmb. org og søg efter din tilstand .

3 .
Slå op din terapeut om statens bord hjemmeside for at se , om hun nogensinde har været formelt sanktioneret . Alternativt kan du ringe , besøge , eller skriv til bestyrelsen , selvom det kan tage længere tid at få de oplysninger, du har brug for .
4 .
Spørg terapeuten for henvisninger af kunder, som de tidligere hjalp . Hvis der under Deres afhøring af en af disse referencer nævner , at terapeuten arbejdede i en anden tilstand eller under et andet navn , skal du bruge denne information til at udforske andre statslige styrelser .
5 .

Har en søgning på internettet af terapeuten navn . Tilbring lidt tid at se , hvis der er klager eller spørgsmål, der kan have været sanktioneret af medicinsk bestyrelser i forskellige stater eller var straffet for nogen tid siden .
6 .
Spørg terapeuten direkte , hvis han nogensinde har haft beskyldninger eller undersøgelser af lovovertrædelser , som førte til sanktioner , som den medicinske bestyrelsen . Også spørge din terapeut om eventuelle sanktioner eller problemer, du afdækket i din forskning . Hvis terapeuten anerkender det og kan begrunde det til din tilfredshed , kan du overveje at opretholde eller dit forhold til ham . Sanktioner af en læge bestyrelse betyder ikke nødvendigvis , at terapeuten ikke er en kompetent professionel, som kan hjælpe dig i din særlige omstændigheder .

gode råd og advarsler


 • forstår, at ikke alle oplysninger om sanktioner kan blive vist på sitet. Stater har forskellige love om , hvad der skal rapporteres . Undersøgelser, klager , misdemeanor overbevisninger , afgjort, eller afvist sager kan ikke betragtes som " sanktioner " eller indberettet til bestyrelsen .
 • Tid spiller også en faktor . For eksempel i Californien forseelser rapporteres til bestyrelsen forud til 1. januar 2007 og domfældelse af en forseelse efter den 1. januar 2007, at ikke resulterede i en disciplinærsag eller en anklage er rejst af bestyrelsen ikke betragtes som offentlig og vandt ' t findes i medicinsk bord journaler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.