hvordan man kan dræbe staph på overflader

Staphylococcus aureus bakterier er så almindeligt, at det kan findes i tre ud af 10 mennesker på ethvert givet tidspunkt . Det er ikke farligt , medmindre det kommer ind i kroppen via nedskæringer eller andre sår . Alligevel staph er normalt godartet og forårsager mindre hudinfektioner , i værste fald . Før sygdom bidrager til sandsynligheden for, at staph infektionen bliver noget værre . På hospitaler , der kaldes en stamme af staph bakterier methicillin-resistente Staphylococcus aureus ( MRSA ) har bidt sig fast . MRSA er resistent over for flere antibiotika .

Du skal bruge:
sæbe eller rensemidler
. Desinfektionsmiddel.
UV-lampe .
Alkohol-baserede desinfektionsmiddel .


1 .
Rengør overflader med sæbe eller vaskemiddel til at vaske væk snavs at gøre det næste skridt , desinfektion og mere effektiv .
2 .
Anvend et desinfektionsmiddel og holde overfladen våd med det for lang tid er angivet på etiketten . Hvis intet tidspunkt er angivet , vil et minut normalt tilstrækkeligt . Brug blegemiddel som desinfektionsmiddel ( hvis intet andet desinfektionsmiddel er tilgængeligt ) , efter at fortynde det 100 gange , i. e. en halv kop blegemiddel til en liter vand .

3 .
Vask sengetøj med opvaskemiddel og blegemiddel ved hjælp af varmt vand og varmt tørretumbler indstillinger . Vær opmærksom på , at blegemiddel kan lette kulørt tøj .
4 .
Wave en bærbar lampe med ultraviolet lys over overflader for at dræbe staph . Denne fremgangsmåde er især god til uregelmæssigt formede genstande som computertastaturer . Mængden af tid til at holde lampen over hvert punkt for helt at dræbe bakterier afhænger af intensiteten af UV- stråler , der anvendes .
5 .

Brug en alkohol-baseret hånd sanitizer med en alkohol indhold af mindst 62 procent .

gode råd og advarsler


 • Staph spredes ved hud-mod -hud kontakt og fælles elementer såsom håndklæder , barberknive og bandager ( især hvis porøse eller i stand til at forårsage nedskæringer ) . Selv om det er muligt for staph at overleve på andre overflader , såsom en skolebus sæde , for timer eller endda dage , er det usandsynligt at føre til infektiøs transmission på grund af karakteren af , hvordan det smitter ( gennem åbne sår , ikke gennem næsen eller munden ) .
 • Tjek desinfektionsmiddel etiket det produkt, du bruger til at sørge for , at staph er en af de bakterier, dræber .
 • Må ikke forveksle sanitizers med desinficerende midler. Desinfektionsmidler er beregnet til at ødelægge bakterier eller inaktivere dem . Sanitizers er beregnet til at reducere bakterier til et sikkert niveau . Derfor , brug desinfektionsmidler i stedet for sanitizers .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.