hvordan man kan reducere faren ved rygning

Den mest effektive måde at reducere farerne ved rygning er ved at holde op og undgå passiv rygning . Fordi nikotin i cigaretter er stærkt vanedannende , rygere ofte skal gøre flere forsøg på at holde op , før de er vellykkede . Når man er stoppet , kan lungefunktion stige op til 30 procent på bare to uger . Efter 10 år er inficerede celler erstattes med nye celler , ( ref. 1 ) at reducere ens chancer for at udvikle visse kræftformer eller hjertesygdomme . ( ref. 2) Der er flere tilgange til at reducere de farer af cigaretrøg til din krop .

Du skal bruge:
Support gruppe ( valgfrit )
. Nikotinplaster eller tyggegummi ( valgfrit ) .

Hvordan man kan reducere faren ved rygning


1 .

Må ikke ryge . Hvis du ikke allerede ryger , så begynd ikke. I betragtning af cigaretrygning 's sociale holdning blandt teenagere og unge voksne i dag , kan det tage viljestyrke til at sige nej til det første pust . Være faste og forklare andre, at du er ligeglad med at ryge og aldrig vil .
2 .
Skær ned på det beløb, du røg før du afslutter . Mens holde op med " kold tyrker "fungerer godt for nogle rygere , for de fleste mennesker , men kun det sætter dem op for fiasko. En nikotin vane er stærkt vanedannende , og de fleste mennesker kan ikke forvente at holde op natten over. Nogle mennesker tror, at skære ned vil reducere deres chancer for at udvikle ryge -relaterede sygdomme , men hvis du allerede ryger , er det uundgåeligt, du har gjort skade på din krop . The American Cancer Society ( ACS ) rapporterer , at folk der ryger så lidt som 3:59 cigaretter om dagen stadig står over for en øget risiko for at udvikle hjertesygdomme og dø i en yngre alder . ( ref. 3 )
3 .
Undgå udsættelse for passiv rygning . Være omkring dem, der ikke ryger stadig kan sætte dig i fare for at ryge-relaterede sygdomme . ACS har anført, at de , der inhalerer passiv rygning stadig ånde i nikotin og andre giftige kemikalier i cigaretter . Der er en anslået 46. 000 dødsfald om året fra hjertesygdomme i ikke-rygere , der bor sammen med rygere , ( ref. 5 ) i forhold til 443. 600 dødsfald blandt regelmæssige rygere i USA hvert år . ( ref. 3) For at undgå passiv rygning , så spørg dem omkring dig til at ryge udenfor .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har problemer med at holde op , hjælpe er tilgængelig . Hypnose , nikotin tyggegummi og plastre , og støtte grupper, såsom Nikotin Anonym , har alle bidraget rygere slutte . ( ref. 4 )
 • Lad dig ikke narre af "light " cigaretter . Mens de kan indeholde mindre tjære , vil rygere ofte tage større " pust " for at opnå samme effekt af nikotin som fra " normale " cigaretter . ( ref. 3 )
 • Vær opmærksom på , at " naturlig " cigaretter indeholder stadig nikotin , og det samme kræftfremkaldende stoffer som almindelige cigaretter . ( ref. 3 )

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.