hvordan man kan sikkert køre en medicinsk mobilitet scooter

Næsten hver dag er der historier i nyhederne om folk kører en medicinsk mobilitet scooter at blive ramt af en bil . Det er mennesker , der af en medicinsk eller anden grund ikke kan gå til at gøre de ting, de skal gøre , og deres familier bekymre hver gang de går ud .
Der er flere måder at hjælpe med at standse mange af disse ulykker og for at øge scooter synlighed . Her er hvordan man sikkert køre en medicinsk mobilitet scooter

Du skal bruge:
Vær opmærksom på scooteren
. Bær passende beklædning.
Adlyd færdselsregler .
Rejser på fortovet , når det er muligt .

Anerkende scooter begrænsninger .


1 .
Vær opmærksom på scooteren . Køb en rulle af fluorescerende tape og sted strimler af denne tape på de dele af din scooter , der er mest synlige for mennesker foran og bag dig . Vedhæft en lang stang på bagsiden af din scooter med en fluorescerende eller det amerikanske flag , der flyver fra den. Fastgør streamers til armene , som vil bølge i vind , når scooteren er i bevægelse . Disse ting vil øge din synlighed , når himlen er overskyet , eller skumringen nærmer sig . Et godt råd her, må ikke køre din scooter natten , når sigtbarheden er meget begrænset . Din scooter er lille i forhold til andre køretøjer , der ikke er udstyret med lys og blinklys , og derfor er mere sårbare over for kollision .
2 .

Bær passende beklædning. Bær lys eller farvestrålende tøj , mens du kører din scooter . Hvis du bruger en hat , sørg for at det er sikkert og vil ikke blæse dit hoved, tager din opmærksomhed fra din kørsel . Altid bære tøj , der ikke vil blæse op i dit ansigt med vind i din passage . Hvis du bruger et tørklæde , skal du sørge for enderne er gemt i , så de kan ikke skjule dit syn . Husk , selv om det ikke er en bil , din scooter er et køretøj i bevægelse , og som sådan , fortjener din største opmærksomhed .
3 .
Følg alle færdselsregler og vejskilte . Hvis du skal rejse på gaden , gå med afviklingen af trafikken , holde tæt på fortovet . Vær på vagt over for de steder, hvor bilister kan ikke se dig , bakker ud af indkørslen , opbakning af parkeringspladser , eller se trafik intenst for at gøre en tur . Du skal køre mere defensivt , end du nogensinde har gjort i en bil .
4 .
Travel på fortovet i stedet for på gaden når det er muligt . Se fremad for fortov eller bremse ramper for at gøre din indgang eller afkørsel ad /off en gade muligt . Når du er i en parkeringsplads , være opmærksomme på alle tidspunkter for at bevæge sig køretøjer , der kommer fra forskellige retninger . Hvis du skal gå over en hastighed bump , holde hjulene lige frem , ikke vinklet , da dette kunne dumpe dig væk fra scooteren .

5 .
Anerkend scooter begrænsninger . Husk , kan din scooter 's topfart ikke konkurrere med en bil . Forsøg ikke at slå en modkørende bil for at komme til den anden side af gaden , fordi du vil tabe konkurrencen. Tag et øjeblik til at beregne hvor hurtigt der nærmer bilen er i bevægelse, og re-tænke hele proceduren . Bedre at vente og leve , end at tage chancen og dø . Det er hårde ord , men så er det en hård verden for dem på scootere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.