hvordan man kan tage asbest prøver

Asbest er et mineral , der blev brugt til isolering i mange bygninger i hele USA . Men , asbest udgivelser farlige fibre , der kan blive syg eller dræbe dem , der indånder dem . Udtagning af en prøve af asbest til analyse er lidt af en vanskelig opgave , men bevæbnet med viden og efter alle rigtige procedurer , kan det gøres sikkert og korrekt

Du skal bruge: .
Engangshandsker
Vand .
Rengøringsmiddel.
Spray flaske .

Kniv .
Genlukkelig pose .
Køkkenrulle .

Instruktioner


1 .

Luk alle systemer , der cirkulerer luft . Sted plastik handsker på hænderne , og sørg for dit tøj ikke nå over håndleddet . Hvis det ønskes , kan en plastik presenning placeres under asbest materiale . Kontakt bør holdes på et absolut minimum med selve stoffet , på grund af toksiske effekter af at indånde mikroskopiske asbestfibre .
2 .
Fyld sprayflaske med vand og tilsættes en lille mængde rengøringsmiddel. Spray denne blanding over hele den eksponerede asbest , og primært over det område, du vil prøve af . Materialet skal kun meget lidt fugtig , selv en lille mængde væske , vil hjælpe ophøre fibre ikke afgives
3
Skær et lille stykke af asbest væk fra de vigtigste kroppen ved hjælp af en skarp . kniv . Prøven skal omfatte cirka en kvadrattomme og hele dybden af materialet . Anbring prøven i indpakket og luk det tæt og helt .

4 .
Fugt køkkenrulle og tør overfladerne omkring asbest . Tør ydersiden af plastikposen , især den del af posen , der kan være kommet i kontakt med prøven . Hvis en presenning blev anvendt , skal du fjerne det og vaske det grundigt . Vask kniven . Fjern plastik handsker og disponere sammen med køkkenrulle. Check statslige regler for bortskaffelse af materiale i kontakt med asbest .
5 .
Mærk plasticpose med en permanent markør , der angiver , hvor og hvornår prøven blev taget . Store omhyggeligt eller levere til et agentur for testning .

gode råd og advarsler • Brug en skarp kniv til at minimere rive .
 • Vask dine hænder helt , og vask alt tøj , der kan have børstet mod materialet .
 • Fjern hoveddelen af asbest så hurtigt som muligt . indånding af fibre kan have katastrofale sundhedsmæssige effekter

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.