hvordan man stopper med at ryge cigaretter : plan for succes

Det er ofte sagt , at rygere aldrig rigtig stoppe , vi bare stoppe med at ryge cigaretter i længere perioder . Der er mange rygestop -programmer og hjælpemidler til rådighed , og hver har deres egen positive egenskaber sammen med visse ulemper-især dem , der er afhængige af narkotika eller gimmicks . Hvert program kræver også et ønske om at stoppe med at ryge , og til at afstå fra at begynde at ryge igen .
For de fleste rygere , er at holde op med kold tyrker yderst vanskelig. I stedet danner en strategi med en plan for at nedbringe antallet cigaretter røget hver dag , hver uge og hver måned . Hver dag uden at ryge en cigaret , eller i det mindste reducere indtaget af cigaretter , er et positivt skridt i retning af at bryde afhængigheden af rygning og for at bryde vanen . Her er en plan om at stoppe med at ryge cigaretter
1
Phase One : . . Forbered dig på at stoppe med at ryge cigaretter .
For mange bare tanken om at holde op med at ryge rejser angst og begynder at søge efter undskyldninger . Til at starte processen , virkelig beslutter at stoppe med at ryge , og vælg en dato i den nærmeste fremtid-inden for to uger er bedst . I henhold til denne strategi, " at Begynd Rygestop " dato er ikke den sidste dag for at ryge , men det er den dag at anvende reducerede rygning planen .
2 .
Sæt en cigaret kvote . Rygning er en erhvervet vane , og belysning op er ofte bundet til dagens mange små ritualer : med den første kop kaffe om morgenen , når du starter bilen op , efter hvert måltid eller med aftenen cocktail . Evaluer af dagen, og vælge fem eller seks gange , der er de mest krævende af din vane . Natten før Begynd at Quit dato , tæller de tildelte antal cigaretter og planlægger at holde sig til den nye rygning tidsplan . Der er planlagt røg gange reducerer angst forbundet med rygestop , giver et sæt tidspunkt for næste røg og opbygger tillid til yderligere at reducere antallet af cigaretter, der forbruges på daglig basis .

3 .

Hverve støtte . Fortæl din familie og venner af dine planer for at reducere dit daglige cigaret indtag . Dine venner og familie er de bedste støtte infrastrukturen for at hjælpe dig til at holde med din strategi for at begrænse rygning , indtil du når det ultimative mål og stoppe med at ryge cigaretter helt .
4 .
Mål din succes . Hold styr på hvor mange dage du ved med at bevare din kvote . Nogle dage vil hårdere end andre , men får ikke modet . Holde fokus og afgøres på dit mål at stoppe med at ryge . Efter et par dage til et par uger , vil det være meget lettere at holde fast i din daglige kvote af cigaretter .
5

Fase To : . revurdere cigaretten kontingent , og derefter skære kvoten i halve .
Eliminer rygning påmindelser fra dit hjem og bil ved at fjerne askebægre og lightere . Stop transporterer cigaretter i lommen eller i tasken . Selvom tiden mellem cigaretter stiger , de etablerede tankegang og øget vilje til at stoppe med at ryge cigaretter med til at bygge bro over kløften mellem cigaretter . Du er efterfølgende
6
Fase tre : ! . Reduc¨¦r til en cigaret om dagen .
Efter lykkedes at reducere dit indtag til nogle få cigaretter om dagen, er det næste skridt at vælge et af de centrale gang om dagen for en røg .
7 .
Find en rygende allieret . Udnyt et venskab med en fyr ryger som en hjørnesten i din plan for at reducere rygning blot én cigaret om dagen . Denne allierede bliver kilde til dit daglige cigaret . Den røgfri arbejdsplads kan tilbyde en candiate . For mange rygere , tvinger røgfri arbejdsplads os ind rygeområder at forfølge vores vane , at skabe et miljø, hvor venskaber og alliancer er forfalskede. En ryger, der er løbet tør for cigaretter normalt kan finde en ven eller kollega med en ekstra til at låne . Tilbyd at købe en daglig kop kaffe eller te i bytte for dit daglige cigaret kvote . Dette giver dig mulighed for at . . . .


8 .
stoppe med at købe cigaretter . Perioden.
9 .
Efter et stykke tid , vil de fysiske og psykologiske behov for den daglige kvote af en cigaret mindre . Erkender, at lysten til at ryge , vil forblive i uger , måneder eller endda år-det er en del af den afhængighed af rygning cigaretter . Men med en masse selvdisciplin og ved at holde til en strategi , er det meget muligt at kunne stoppe med at ryge cigaretter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.