sikkerhedsproblemer for blinde

Blindhed eller er svagtseende er forårsaget af psykologiske eller neurologiske faktorer i din hjerne og øjne . Intet lys opfattelse er årsagen til at gå helt blind og er normalt registreres som ( NLP ) . Hvis du eller nogen du kender , er blind , er der visse sikkerhedsspørgsmål , skal du være opmærksom på

Fire Risk


At være blind kan forårsage en person til at mangle evnen til at undslippe i tilfælde af en brand . Den blinde risiko skade eller død .

Silent Bil Risk


Hybrid-biler blev udviklet for at gøre lidt eller ingen støj . Blinde bruger støj fra biler til sikkert krydse gaden . The National Federation of the Blind ( NFB ) har anmodet hybridbil beslutningstagere til at tillade bilen til at foretage nogle støj , så blinde vil være sikrere , når de krydser gaden.

Dør Risiko


Åbne døre til værelser , kabinetter og biler er en risiko for blinde . Når du går , blinde fodgængere er mere udsatte for at ramme parkerede bil døre , ifølge www. nfbct. org .

Madlavning Risiko


Madlavning er en risiko , fordi det kræver varme . Brændeovne og mikrobølgeovn er nødt til at blive brugt, og når de bruges forkert , kan forårsage brand , eksplosioner eller elektrisk stød .

Køkken Risiko

I køkkenet er en risiko , fordi der er mange farer såsom skarpe genstande og stikkontakter , at blinde skal lære at forhandle omkring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.