hvad er farerne ved vandpibe ?

En vandpibe er en vandledning , der anvendes til at inhalere tobak . En voksende trend i dagens ungdomskultur , anses de for at være en sundere alternativ til cigaretrygning . Sandheden er, at de er lige så farligt , hvis ikke mere

Du skal bruge: .
Black permanent markør
Varmt vand .
Synke.
Metalspatel eller spartel .
Affaldsbeholder .

Hvad er en vandpibe ?


Vandpiber har været brugt i århundreder i Mellemøsten og Sydasien . Special tobak er varmet op i en skål og røgen fra det passerer gennem et kammer fyldt med vand . Brugeren indånder røg gennem et mundstykke forbundet til en gummislange .

Hookah Bars


Hookah barer er dukket op over hele USA i de seneste år som en trendy sted for teenagere og unge voksne til at hænge ud og hygge .

ikke mindre farlig


Ifølge en rapport fra American Lung Association , vandpibe brug har mange af de samme risici som cigaretrygning , som kulilte , tjære og nikotin , som kan føre til kræft og emfysem . Der er en misforståelse , at vandet i vandpibe filtrerer de fleste af disse skadelige elementer .

sygdomsspredning


Mange brugere fremskynde processen for at overføre den vandpibe ved at dele talerør . Det øger chancen for spredning af sygdomme som herpes , mononukleose og tuberkulose .

A Gateway to Cigaretter

Hookah brug øger chancerne for en bruger at optage cigaretrygning . Teenagere er otte gange større sandsynlighed for at prøve cigaretter , hvis de har brugt en vandpibe før .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.